REKLAMI GEÇ

Zolan Denizli’nin değil AK Parti’nin başkanı

Zolan Denizli’nin değil AK Parti’nin başkanı

ÖDP Denizli İl Başkanı Orhun Çoban, kentteki bilboardları Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin afişleriyle donatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı eleştirdi. Çoban, “Zolan Denizli’nin değil, AK Parti’nin aşkanı” açıklamasını yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2014 Salı, 09:53

Zeybekci’nin kabinede Ekonomi Bakanı olarak kalmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bilboardlara “Sizinle gurur duyuyoruz” yazılı afişler astırmıştı. Buna tepki gösteren ÖDP İl Başkanı Orhun Çoban, Zolan’ın Denizlililere saygısı olmadığını, kendisini bu noktalara getiren Zeybekçi’nin sekretaryası gibi çalıştığını söyledi.

“Zolan, kendisine oy vermeyen yüzde 55’i hiçe sayarak Denizli’nin değil, AKP’nin başkanı olduğunu tescillemiştir” diyen Çoban, sözlerine şunları ilave etti:

“Belediye, AKP’nin çiftliği değil, kamunun malıdır. Her vatandaş belediyeye vergi vermektedir. Bizim verdiğimiz vergilerle siyasi şov yapmaktadır. Başkan Zolan’a soruyorum: O afişleri yaptırırken, sana ve AKP’ye oy vermeyen binlerce Denizlilinin rızasını aldın mı? Zeybekçi’ye yağ çekmek için belediyenin kasasında kaç para harcadın? Yaptığın harcamanın faturasını Denizlililere gösterebilecek misin?”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı