REKLAMI GEÇ

İGM’de seçim heyecanı

İGM’de seçim heyecanı

Denizli İl Genel Meclisi Nisan Ayı Toplantısında encümen üyesi ve ihtisas komisyonları üye seçimleri yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2012 Cuma, 17:00

Görev süreleri sona eren encümen üyeleri yerine, 5 yeni Encümen üyesi yapılan seçimlerde belirlendi. Yapılan oylama sonucu il encümen üyeliklerine 28’er oy alan Sezai Boran ve Muharrem Özen ile 26’şar oy alan Orhan Akyol, Kudret Gürkaynak ve 25 oy alan Mehmet Akdağ seçildi.

İl Genel Meclisi ihtisas komisyonlarında görev yapacak meclis üyeleri şu isimlerden oluştu. Plan ve Bütçe Komisyonu: Hasan Baloğlu, Ahmet Dinçel, Durmuş Düngül, Osman Yüceliş, Mehmet Akgün, Erdoğan Yalçın, Süleyman İsen. Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu: Mehmet duman, Birol Konak, Mehmet Akdağ, Necati Korkmaz ve Şükrü Başkan. Çevre ve Sağlık Komisyonu: Ahmet Kırık, Hayati Işık, Orhan Akyol, İbrahim Tiytili ve Cengiz Dönmez. Tarım ve Köye Yönelik Hizmetler Komisyonu: Fikret Gümüş, Mehmet Çelik, Selahattin Özçiftçi, Ergün Ersoy ve Bilal Faruk Gören. Sanayi, Ticaret ve Doğal Kaynaklar Komisyonu: Ahmet Ateş, Şükriye Ünsal, Mahmut Dokumacı, Ertuğrul Ekiz, Ümüt Karabulut. İdari ve Diğer İşler Komisyonu: Yılmaz Elçin, Seyyare Yelpaze, Kutret Gürkaynak, Mustafa Dombaycı, Abdil Çoban. AR-GE Komisyonu: Mehmet Ali Gölcüklü, Necati Arslan, Hüdayi Pulaş, Tevfik Kendirli ve Hakan Orhan.

İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptığı konuşmada, önceki dönem görev yapan encümen üyeleri ile komisyonlarda görev yapan meclis üyelerine teşekkür etti. İl Genel Meclisi olarak Denizlililer’in layık olduğu hizmetleri üretmek için çalıştıklarını belirten Gürlesin, “Komisyonlardaki arkadaşlarımızın çalışmalarda gerekli özveriyi göstereceklerine, çalışmalarıyla çıtayı daha yükseklere taşıyacaklarına inancım tam” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı