REKLAMI GEÇ

Ali Keskin sessizliğini bozdu

Ali Keskin sessizliğini bozdu

Aday adayı olmasına rağmen aday listesine alınmayan MHP 21. Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, Facebook sayfasında öyle bir yazı kaleme aldı ki!..

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2015 Cumartesi, 17:10

MHP’de 2015 Genel Seçimleri için hazırlanan aday listesinin yankıları ve tartışmaları sürüyor. 7 kişilik listede yer almak için aday adaylığı başvurusu yapanlardan biri de MHP’nin tanınmış isimlerinden biri Ali Keskin’di. 21. Dönem Denizli Milletvekilliği de yapan Ali Keskin, 7 kişilik aday listesi içine giremeyenlerdendi.

Listelerin açıklanmasının ardından sessiz kalan isimlerden biri olan Ali Keskin, uzun süre sonra sessizliğini bozdu. Facebook’taki kişisel sayfasından günler sonra bir açıklama yapan Keskin, uzun süredir hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü ve bu nedenle sessiz kaldığının altını çizdiği açıklamasında hastaneden taburcu olduktan sonra tartışmalara ilişkin bir açıklama yapma gereği hissettiğini yazdı.

MHP’nin Denizli seçmenlerine ve teşkilat üyelerine seslenen Keskin, bireysel tartışmalardan kaçınılması gereken bir süreçten geçildiğini ve bu nedenle birlik içinde genel seçimlere yüklenilmesi mesajını verdi.

CHP’nin ön seçimle adaylarını belirlediğini ve AK Parti’nin ise dinamik bir mellitvekili kadrosuyla seçimlere gireceğini hatırlatan Keskin, böyle bir süreçte parti içi tartışmanın MHP’ye zarar getireceğini vurgulayıp, tüm partililerine birlik çağrısı yaptı.

İŞTE O ÇAĞRI
Değerli dava arkadaşlarım;
10 gündür bronşit ve tonsillit tedavisi gördüğüm ve bugün itibari ile taburcu olmamdan dolayı listelerle ilgili yorumlarımı şu an yazabiliyorum.
Gecikmeden dolayı da özür diliyorum.
Öncelikle aday adaylığı sürecinde desteklerini ve dualarını esirgemeyen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.
Tabanımız,teşkilatlarımız ve hemşehrilerimizden gelen talepler üzerine aday adayı olmaya zor da olsa karar vermiştim.

Çünkü yeni yüzlerin siyasette olmalarının partimiz açısından daha faydalı olacağına inananlardanım.
Tabanımızı kırmamak adına ZAFERE değil SEFERE talip olduğumuz bu süreçte görevden kaçmamak adına aday adayı olmuş olmaktan dolayı da hiç bir pişmanlığım yoktur.

Listeye gelince;
Ben duygusundan bir an önce kurtulunması ve biz duygusunun devreye sokulması gereken bir süreçten geçiyoruz.

Ön seçim yapan bir CHP’ nin,
Mevcut vekillerin bulunduğu dinamik bir AKP’ nin olduğu bu konjektör de acil toparlanmamız gerekmektedir.

Ulusal siyasette ki MHP rüzgarının çok olumlu olması bizim bir an önce silkinip kendimize gelmemizin kaçınılmaz olduğunu göstermektedir.

Ülkenin içinde bulunduğu vahim sureci de düşünüp birlik beraberliği tesis etmek zorundayız.
Bugüne kadar siyasette hakkım olan yada olmayan tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize buradan seslenmek istiyorum.

22 yıllık siyasi hayatımda partimizin Denizli de bir yerlere gelmesi için maddi manevi ve gece gündüz her şeyimi ortaya koydum.

Onun içindir ki kişisel menfaatlerin değil,dava menfaatlerinin ön planda tutmalarını hassaten rica ediyorum.

Bizi biz yapan bu duygu ve düşünceler değil midir?

Bizi ülkücü ve idealist yapan, diğer partilerden ayıran bu özellik değil midir?

Sayın Genel Başkanımızın ”Önce ÜLKEM sonra PARTİM ve BEN” disturuna göre hareket etmemiz bizim olmazsa olmazımız değil midir?

BEN lik zamanı değil,Birlik zamanıdır.
BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM.

Listeler açıklandıktan sonra bugüne kadar şahsımı telefonla arayan, mesaj gönderen ancak rahatsızlığımdan dolayı dönüş yapamadığım tüm dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
Allah hepinizden razı olsun.

Bu duygu ve düşüncelerimle bütün adaylarımıza başarılar diliyor, kazasız belasız ve başarılı bir seçim süreci geçirmemizi Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun.
Sevgi ve saygılarımla;
ALİ KESKİN
21.Dönem Milletvekili

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı