REKLAMI GEÇ

Atama ile başladı seçilerek devam ediyor

Atama ile başladı seçilerek devam ediyor

MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı ilk kongresini gerçekleştirdi. Atama ile ilçe başkanlığına getirilen Fatih Coşkun, görevine seçilerek devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2015 Cumartesi, 15:59

MHP Merkezefendi İlçe Kongresi, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan’ın divan başkanlığını yaptığı genel kurula, İl Başkanı Ferudun Ünal, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Merkezefendi ve Pamukkale Belediye Meclis üyeleri ile partililer katıldı.

denizli-mhp-merkezefendi-kongre-ic-2

“TÜRKİYE’DE YÖNETİM BOŞLUĞU YAŞANIYOR”
MHP Genel Başkan ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, kongrede yaptığı konuşmada AK Parti’yi sert bir dille eleştirdi. 1725 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu üzerinden yüklenen Ayhan, “Haydi kessenize o 4 eski bakan kardeşinizin kollarını. Kim tutuyor sizi? Oysa ne yapılmaktadır? Karton kutulara istiflenen yolsuzluk ve rüşvet paraları, hukuksuz verilen takipsizlik kararı neticesinde, bavullarla ve faiziyle sahiplerine geri veriliyor. Milletimize bir de faiz yükü bindiriliyor. Türk hukuku, Adaleti ve milleti hırsızlara ve rüşvetçilere yenik düşürülüyor” dedi.

MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun ise, MHP’ye yakışır bir kongre süreci geçirdiklerini belirtti. Coşkun,“Sistematik bir çalışma ile geçmişten günümüze partimizle ilişkisi olan, unutulan, küstürülen kim varsa herkese ulaşacağız.Tabanın sesini yönetim kademelerine aktaracağız” diye konuştu.

denizli-mhp-merkezefendi-kongre-ic

TEK LİSTELİ SEÇİM
Yapılan diğer konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen kongrede, Fatih Coşkun, atamayla geldiği göreve bu kez delegelerin oylarıyla seçildi. Yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu:

Halit Çekiç, Zeliha Baysan, Mehmet Helvacı, Şule Türkaslan, Yasemin Say, Hüseyin Aymaz, Serkan Bıçakçı, İlyas Tekin, Ünal Bahadır Baylan, Ahmet Salmış, Efe Şahin, Hüseyin Ay, Gürhan Korkmaz, Yasin Egemen Altıntaş, Yasin Kocabay, Bülent Müftüoğlu, Yalçın Coza, Özgür Ayan, Özkan Yeğit, Mehmet Ali Kaya, Ahmet Çubukçu ve Mehmet Özdülger.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı