REKLAMI GEÇ

AYAKTA UYUMUŞSUNUZ

AYAKTA UYUMUŞSUNUZ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, son dönemde yaşananlara ve Cemaat tartışmalarına değinerek, iktidara “ayakta uyumuşsunuz” eleştirisini yöneltti.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2014 Pazartesi, 15:22

MHP’li Ayhan, hükümetin daha önce övgüler düzdüğü Cemaat ile kanlı-bıçaklı hale geldiğini, devlet içinde paralel yapılanmadan söz edildiğini anımsatarak, “Maliye Bakanlığı’ndaki paralel devlet uzantılarının kimler? Maliye Bakanı, görevden almadan önce onları genel müdür ve danışman yapmış mıdır? 12 senedir paralel devletten habersiz miydiler? Daha önce cemaate övgüler yağdırırken, şimdi aralarında ne geçmiştir” diye sordu.

DENİZLİLİ İŞADAMLARI KAYGILI
Ekonomideki negatif gelişmelerin devam ettiğini kaydeden Ayhan, ülkenin saygın ekonomi gazetelerinin Denizlili işadamlarının kaygılarını açıkça beyan ettiğini, Denizli Sanayi Odası Başkanı’nın “Denizli’ye 9 yıldır yeni yatırım yapılmadı, çivi çakılmadı” dediğini belirtti.

“BU GİDİŞ İYİ DEĞİL”
Türkiye’de son günlerde meydana gelen olayların açık bir şekilde devlet hazinesinin soyulduğunun göstergesi olduğunu ifade eden Ayhan, “Nerden ve nasıl bakarsanız bakın, bu ülkenin iyi yönetilemediği açık seçik ortadadır. İktidar, arkasında büyük bir halk desteği olduğunu ve bunun devam ettiğini savunuyor. Ama Türkiye’nin genel durumuna baktığınızda, ülkenin iyi idare edildiğini söylemek mümkün mü? Hükümet, yöneltilen suçlamalara karşı ‘adi bir montaj, bunlar hukuk dışı kayıt’ savunmasında. Siz yönettiğiniz, arkanızda bu kadar güçlü destek olduğunu söylediğiniz bir ülkede ayakta uyuyormuşsunuz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı