REKLAMI GEÇ

Bahçeli: Yedi sülalerinden hesap soracağız

Bahçeli: Yedi sülalerinden hesap soracağız

MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli, Denizli gezisinin ikinci gününde iktidara sert eleştiriler yönelterek, “Demokratik açılımı hazırlayan kim varsa iktidara geldiğimizde yedi sülalesinden hesabını soracağız” dedi. Bahçeli, Çivril’de yapılan daveti kırmayıp, bir düğüne de katıldı.

/ DENİZLİHABER / 2 Şubat 2014 Pazar, 10:29

Ferah IŞIK – Ramazan ÇETİN/Denizli – DHA

Denizli gezisi kapsamında Güney ve Çal ilçelerine giden Bahçeli, Oslo’dan günümüze kadar gelen sürecin neredeyse genel affa götürüleceğini, dağdaki eşkıyaların şehre indiğini söyledi ve Başbakan Erdoğan buralara geldiğinde Hakkari Valisi’ni aramasını istemelerini önerdi.

Emniyet güçlerinin eli ve ayağının bağlandığını kaydeden Bahçeli, “Bu Hakkari Valisi ne yapıyor? Bu vali odasından çıkamıyor. Emniyet güçleri, TSK’nın eli ayağı bağlandı. PKK denilen zavallılar, vatana ihanet eden insanlar sokağa hakim olmuş. Esnaftan haraç kesiyor. Şimdi ne yapıyorlar? Doğu’da Kürdistan’ı kurmak için çabalıyorlar. Bununla ilgili bir yerden ses sanatçısı getiriliyor. Barzani davet ediliyor. Diyarbakır’da ‘Kürdistan’ diyor. Allah’tan kork be, o kadar şehidimiz var” dedi.

En büyük tehlikenin, bölücü terörün siyasallaşması ve demokratik açılım olduğunu belirten Bahçeli, “Bu demokratik açılımı hazırlayan kim varsa iktidara geldiğimizde yedi sülalesinden hesabını soracağız” diye konuştu.

ÇİVRİL’DE DÜĞÜNE KATILDI
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DAHA SONRA Çivril ilçesine geçti. Çivril’de ilk olarak Ülkücü İşçiler Derneği Şubesi’nin açılışını yapan, daha sonra partisinin ilçe teşkilatı binası önünden halka seslenen MHP lideri, yerel seçimlerde Çivril Belediye Başkan adayı Bayram Gümüş ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’e destek istedi.

Yerel seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayan Bahçeli, yerel seçimlerin ardından cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yapılacağını anımsattı. “Yolsuzlukla gündeme gelen, ‘demokratik açılım’ adı altında ülkeyi kutuplaştıran bu hükümeti durdurmak için 30 Mart seçimleri büyük önem arz ediyor” diyen Bahçeli, şunları söyledi:

“Bu hükümete sandıkta büyük bir tokat atmalısınız. Türkiye hem içte hem de dışta sıkışmıştır. Milli güvenliğimiz tehdit altındadır. Başbakan Erdoğan yolsuzluklardan kurtulmanın derdine düşmüşken, sınırlarımızın hemen dibinde PKK’nın yan kolu PYD Suriye’nin kuzeyindeki Cezire’de özerklik ilan etmiştir. Unutmayın, hırsızlar Ankara’da köşe başlarını tutmuştur. Hukuka ket vuran bunlardır. Yargının karşısına dikilen bunlardır. Gözleri bağlı, bir elinde terazi, diğer elinde kılıç olan adalet mabudesini kırmaya ve dağlamaya kalkanlar da bunlardır. Soruşturma yapan savcıların elinden dosyalar alınıyor, görev yerleri değiştiriliyorsa, bunların suçlusu komplo yalanlarıyla milleti kandıran rüşvetçilerdir. Hükümete sandıkta tokat atın.”

Konuşmasının ardından Bahçeli, davet üzerine Çivril Kültür Merkezi’ndeki 24 yaşındaki güvenlik görevlisi Suna Evren ile 24 yaşındaki bilgisayar programcısı Osman Çiftçi’nin düğününe katıldı. Devlet Bahçeli, kısa bir süre düğün salonunda oturdu, genç çifte mutluluk dileyerek salondan ayrıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı