REKLAMI GEÇ

Başkentçi’nin Denizli MHP tweeti

Başkentçi’nin Denizli MHP tweeti

Milletvekili aday listelerinin açıklanmasına kısa bir süre kala, sosyal medyada tahminler, duyumlar ve hangi adayın kaçıncı sırada yer alacağına dair paylaşımlar artarken, 60 bin yakın takipçisi olan “Başkentçi” MHP’nin Denizli 1. sıradaki adayının Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan olacağını iddia etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2015 Cumartesi, 09:27

7 Haziran Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Seçimleri için geri sayım devam ederken, siyasi partileri aday listeleri telaşı sardı. 7 Nisan’da geçici aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmek zorunda olan siyasi partilerde, yoğun mesai var.

Denizli’de CHP milletvekili adaylarını ön seçimle belirlerken, gözler AK Parti ve MHP’ye çevrildi. Yönetim kademeleri ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla temayül gerçekleştiren, anketler düzenleyen ve çeşitli çevrelerin görüşünü alan AK Parti’de gözler genel merkeze çevrildi.

Ankara’dan gelecek haberlerin beklendiği bir başka siyasi parti ise MHP. Denizli’de 20 aday adayı arasından 7 kişilik listeyi belirlemek için internet üzerinden oylamanın da gerçekleştirdiği MHP’de, genel merkezin kimleri işaret edeceği sorusuna yanıt aranıyor.

BAŞKENTÇİ’NİN TWEETİ
Bu arada, son dönemde siyasi partilerin aday adaylarıyla ilgili yaptığı paylaşımlarla dikkati çeken ve 60 bine yakın takipçisi olan Başkençi, Denizli MHP ile ilgili bir tweet attı. Başkentçi, tweette “MHP Denizli’de Haluk Ayhan 1. sırada” diye yazdı.

denizli-mhp-emin-haluk-ayhun-baskentci-ic

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri öncesinde aday adaylarının heyecanlı bekleyişi devam ediyor.

Siyasi partileri Yüksek Seçim Kuruluna geçici aday listelerini 7 Nisan 2015 Salı günü teslim edecek ve kamu oyu ile milletvekili adaylarını da aynı gün paylaşacak. AK Partive MHP Milletvekili Aday Adaylarının ise heyecanlı bekleyişi devam ediyor.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 4 Nisan 2015, 22:47

şayet durum böyle olursa mhp yine tek milletvekilinde kalacak desenize!!!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı