REKLAMI GEÇ

BAYLAN’DAN ‘SANDIK’ SÖZÜ

BAYLAN’DAN ‘SANDIK’ SÖZÜ

Milliyetçi Hareket Partisi’nde il başkan adaylığını açıklayan Mehmet Baylan seçilmesi durumunda milletvekili sıralaması için sandık kuracağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 28 Ocak 2015 Çarşamba, 11:56

8 Şubat’ta il kongresini gerçekleştirecek olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde Feridun Ünal ve Öztürk Taştan’ın ardından Mehmet Baylan da adaylığını açıkladı. Basın Merkezi’nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Baylan, il başkanlığını kazanması durumunda teşkilatın aktif bir şekilde çalışmasını sağlayacağını, ilçeler ile koordinasyonun sağlanarak sahada çalışmalar gerçekleştireceklerini ve milletvekili sıralamasını partililerin önüne koyduğu sandıkla belirleyeceğini söyledi.

Baylan, “Genel merkezimize ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye büyük saygımız var ama biz Denizli’de milletvekili sıralamasını kendimiz belirlemek istiyoruz. Göreve gelmemiz durumunda partililerimizin karşısına bir sandık koyup, kimi istediklerini soracağız. Bu sandıktan çıkacak sıralama ile genel seçimlerde daha da başarılı olacağımızı düşünüyoruz. Genel merkezimiz başka bir yöntem ile listeleri oluşturmak istese de biz sandık sonuçlarında ısrarcı olacağız ve kabul edilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bir gazetecinin “Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın tarafsız davrandığına inanıyor musunuz?” sorusuna “Onu kendisine sorun” şeklinde yanıt veren Baylan, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Denizli’de birinci parti olmaması için hiçbir engel yok. Halk bu iktidardan bıktı. Bizler sahaya çıkıp halkın taleplerine yanıt vermek zorundayız. Denizli’de bu seçimde birinci parti olacağımıza kuşkum yok. Dördüncü milletvekilini zorlayacağız. Benim hedefim 4 milletvekili çıkarmak” diye konuştu.

“40 YILLIK ÜLKÜCÜYÜM, ÇİZGİMDE EĞRİLİK OLMADI”
1975 yılında bu yana Ülkü Ocaklarının içerisinde olduğunu belirten MHP İl Başkan Adayı Mehmet Baylan, “Burada Türk-İslam hamurunda yoğruldum, ateşinde kavruldum ve piştim. Yaklaşık 40 yıldır bu hareketin içindeyim. Hiçbir zaman çizgimden kırıklık ve eğrilik olmamıştır. Türklük gururu ve şuuru ile İslam ahlak ve fazileti benim yaşam biçimimdir” dedi.

Terör belasının yanında birlik ve beraberliğin sergileyen kültürel değerlerin de törpülendiğini söyleyen Baylan, “İnsanlarımızın çoğu fakirleşmiş, haksız gelir elde edeneler türemiştir. İç ve dış borcumuz on iki yılda üç katına çıkmıştır. Benzer problemler sayfalarca bahsedilebilir ve ülkemiz uçuruma doğru gitmektedir. Bu kötü gidişata dur demek için MHP’de aktif siyasete başladım. Amacım milliyetçi camiayı tek yumruk yapıp Ülkücü iradeyi iktidar yapmaktır. “Ülkede Birlik, Ülküde Birlik” sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda Allah’ın izniyle MHP il başkanlığını kazanıp Denizli’de birinci parti olacağız. Bu kutlu yolda hiçbir zaman eğilmeyeceğiz, bükülmeyeceğiz, Ülkücü tavırda taviz vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı