REKLAMI GEÇ

BİRTÜRK: ABD VE İSRAİL’İN HAYALLERİ YOK EDİLDİ

BİRTÜRK: ABD VE İSRAİL’İN HAYALLERİ YOK EDİLDİ

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Yörekler Derneği’nin mehmetçik hayrına verdiği yemekte, “ABD ve İsrail’in Kürdistan hayali Afrin’de yok edildi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Şubat 2018 Cumartesi, 14:22

Yörükler Derneği, Afrin’de savaşan Mehmetçik için hayır ve destek yemeği düzenledi. Yemeğe katılan MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk açıklamalarda bulundu.

Zeytin Dalı operasyonuna katılan askerler ve şehit mehmetçikler için dua eden Birtürk, “Türkiye düşmanları bu operasyonla darmadağın edildi” dedi.

Birtürk Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarının Türkiye için önemine değinerek; “Bu iki önemli operasyon, Amerika ve İsrail’in Kürdistan hayalini yerle bir etmiştir. Türk Hükümeti ve Türk Askerinin çelik gibi iradesini ve gücünü ensesinde hisseden bu dost gibi görünen düşman ülkeler, Türkiye’nin kararlı adımlarıyla adeta hezimete uğramışladır. Türk, insanının sabrını ölçmeye kalkanlar; Fırat ve Afrin operasyonuyla da gereken cevabı almıştır. Hiç bir ülke Türkiye’nin toprak bütünlüğünü tehdit etmeye kalkmasın. Biz hiçbir millete benzemeyiz. Kimsenin hesabı bize uymaz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı