REKLAMI GEÇ

Birtürk: “MHP, Türkiye’nin sigortasıdır”

Birtürk: “MHP, Türkiye’nin sigortasıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin hafta sonunda yapılan büyük kurultayına Denizli’den 52 araçla katıldıklarını belirten İl Başkan Cafer Birtürk, “MHP Türkiye’nin sigortasıdır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2018 Salı, 17:49

MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye destek olmak için Denizli’den Ankara’ya 52 araçlık konvoy gitti.

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk’ün organizasyonu ile gerçekleşen katılımda bazı ilçelerden otobüsler kaldırıldı. Kendi aracı ile gelmek isteyenlerle birlikte toplam 52 araçlık konvoy oluşturuldu.

MHP Kurultayı’na kalabalık bir gurupla destek vermekten onur duyduklarını ifade eden Birtürk; “MHP kongreden güçlenerek çıkmıştır. MHP, Kurultay’da Türkiye’nin sigortası olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Kurultay’a güçlü katılımımızın sonucu olarak da Denizli’den 2 kişi MYK’ya girmeyi başarmıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli’nin ilimize verdiği önem böylece bir kez daha ortaya çıkmıştır. MHP kan kaybetti diyenler, Pazar günkü kalabalık karşısında yanıldıklarını anladılar. MHP bu ülkenin sigortasıdır, omurgasıdır. Hiç kimse MHP’yi bölemez. 100 bin kişi toplandık, Büyük Kongremizi yaptık. Liderimize olan güvenimizi bir kez daha perçinledik. Bundan sonraki hedefimiz yine bellidir. Milli Duruş; Şühedaya vefa, millete beka” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı