REKLAMI GEÇ

Cirit: “Türkiye’ye yön vereceğiz”

Cirit: “Türkiye’ye yön vereceğiz”

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, MHP Genel Merkezi’nin geçtiğimiz hafta sonu Antalya’da düzenlenen “İl ve İlçe Başkanları İstişare ve Çalışma Toplantısı”nı değerlendirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2018 Pazartesi, 16:09

Toplantıya Pamukkale İlçe Teşkilatı olarak eksiksiz katıldıklarını belirten MHP’li Cirit, “81 İl ve 957 İlçe kongresini tamamlayan Genel Merkezimiz, teşkilat başkanları ile bir araya geldi. Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli’nin açılış konuşması ile başlayan 3 günlük program, başkanlık divanı üyelerinin bilgilendirme toplantılarıyla devam etti. Toplantıda, 9 Şubat 1969’dan bugüne MHP’nin 49 yıllık siyaset mücadelesinde pek çok zorlukla karşılaşıldığı hatırlatılarak, “Türk Milleti için yapılan ve yapılacak fedakarlıklardan hiçbir zaman taviz verilmeyeceği, Hakk’ın yolunda, milletin yanında, ‘Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben’ deme iradesinin kararlılıkla sürdürüleceğinin altı çizildi” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Şühedaya Vefa, Millete Beka” sloganıyla 18 Mart 2018 günü yapılacak olan 12’nci Olağan Büyük Kurultay öncesi değerlendirmelerde bulunulduğunu anlatan Cirit, “Üç gün süren toplantıda konuşan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, ülkemizin içinde bulunduğu tehlikelere dikkat çekti. Önümüzdeki yıl yapılacak seçimler öncesinde teşkilatlara moral verdi. Ülkemizi kuşatan sorunların ele alındığı toplantı çok verimli geçmiştir. İstişare edilen konuların çözüm önerileri Türkiye’ye yön verecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı