REKLAMI GEÇ

MHP’li Birtürk Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 30 yıldır tanışıyormuş

MHP’li Birtürk Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 30 yıldır tanışıyormuş

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP İl Başkanı Birtürk Denizli’yi konuştu. Merhabalaşmadan çok daha uzun süren ayaküstü sohbette konu ittifak ve Denizli’ydi. Bu arada Erdoğan ile Birtürk’ün 1985 yılından bu yana dostluklarının olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 16:19

Gözler MHP’nin Büyükşehir’de Ak Parti lehine çekildiği Denizli’de Cumhur İttifak’ının ilçe paylaşımlarına çevrildi. MHP’nin Denizli’de Ak Parti’den bazı ilçelerde kendi adaylarını destekleyeceği bilgisi siyasi kulislerde dolaşırken üzerine Cumartesi günü Ak Parti’nin ilçe belediye başkan adaylıklarının açıklanmasının ertelenmesi kulisleri doğrular nitelikteydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atila Zeybekci’nin nikahı için geldiği Denizli’de MHP İl Başkanı ile verdiği samimi görüntü Denizlihaberc.om objektifleri tarafından belgelendi. Zeybekci’nin nikah merasiminden önce ayaküstü sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP İl Başkanı Birtürk, Denizli’yi ve ittifakı konuştu.

Bu sıcak sohbeti sorduğumuz Birtürk, “Kendisiyle 1985 yılından bu yana bir hukukumuz var. Ben bir bisküvi şirketinin bölgeler sorumlusu iken, Cumhurbaşkanımız İstanbul’da bayi idi. O yıllardan beridir tanışırız” diye konuştu. Dostluklarının 1985’ten bu yana sürdüğünü dile getiren Birtürk, sohbetin Denizli ve ittifak üzerine olduğunu doğrularken detaylar hakkında bilgi veremeyeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı