REKLAMI GEÇ

Denizli MHP’de istifa depremi

Denizli MHP’de istifa depremi

MHP’de çalkantılı süreç devam ediyor. Genel merkez politikalarına karşı çıkan MHP’liler, Meral Akşener’in de parti kurma sürecinin sonuna yaklaşmasıyla partilerinden ayrılmaya başladı. Buldan’da 209 MHP’li toplu halde istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2017 Salı, 09:18

MHP ile yolları ayrılan ve yeni parti kurma çalışmalarında sona gelen Meral Akşener ve arkadaşlarının 25 Ekim 2017 günü partilerinin kuruluş dilekçelerini vermeleri beklenirken, MHP’den de istifalar devam ediyor. Buldan MHP İlçe Teşkilatı’ndan 209 kişi toplu halde istifalarını verdi.

İstifalarını bir basın toplantısı ile duyuran MHP’liler adına açıklamayı seçilmiş son İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul yaptı. 7 Haziran seçimlerinden sonra MHP ve Ülkücü hareketin mevcut yönetim tarafından terk edildiğini belirten Tuğrul, “En demokratik haklarını kullandı diye partili arkadaşlarımız baba ocaklarından kovuldu. Başkalarına gösterilen hoşgörü milliyetçi ve Ülkücü kardeşlerimize gösterilmedi. Tarihte hiç kimsenin yapamadığı Ülkücü kıyımı maalesef ki bu yönetim tarafından yapıldı. Bizimle birlikte bizden de fazla bedel ödeyen dava yolunda bir ömür geçirenler demokrasi hürriyetçilik şahsiyetçilik ilkesi yok sayılarak biat edilmedi diye tek kalemde silindi. Ülkücü hareketin kaderi tek kişinin kararına bağlamak ülkücülük değildir. Bu yönetim anlayışıyla Türk milletine hizmet etmenin mümkün olmadığı da gün gibi aşikâr olmuştur” dedi.

Buldan MHP’de istifa edenler arasında son seçilmiş İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, MHP’li Buldan Belediye Meclis üyeleri Murat Ermiş ve Ömer Camioğlu, Kadın Kolları Başkanı Mediha Demircioğlu, son dönem ilçe yönetim kurulu üyelerinin tamamı, MHP Buldan ilk kurucu başkanı Hüseyin Avni Dağdelen, eski İlçe Başkanları Ahmet Sarıoğlu, Eşref Ekli, eski 2. Başkan Yahya Yıldırım, Ülkü Ocakları eski başkanlarından Atilla Küçükdağdelen, Murat Ermiş, Kadir Açar, Osman Gülsün, Murat Onat, Buldan Belediye Meclisi eski üyeleri Kamil Durusoy, Rıza İnci, Ahmet Sarıoğlu, Servet Demircioğlu, Ali Serdar, Kadın kolları eski başkanlarından Ayşe Özkan ile birlikte toplamda 209 üye yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı