REKLAMI GEÇ

Denizli MHP’de liste rahatsızlığı

Denizli MHP’de liste rahatsızlığı

Milletvekili listeleri açıklandı, Denizli MHP’de “istifa” dahil birçok seçenek masaya yatırıldı. İddialara göre, MHP İl Yönetim Kurulu ve listenin ilk iki sırasından sonraki milletvekili adaylarının istifası tartışmaya açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 09:47

MHP Genel Merkezi, Denizli listesini Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, Cafer Birtürk, Ümit Bahtiyar, İsmail Yarımca, Zafer Kaplan, Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Şule Türkaslan’dan oluştu. Listelerin açıklanmasıyla birlikte Denizli MHP’de sıkıntı had safhaya ulaştı.

İddialara göre, il yönetimi ile milletvekili adayları bir araya geldi. Toplantıda, il yönetiminin istifası ve ilik iki sıradan sonraki milletvekili adaylarının çekilmesi seçeneği de tartışmaya açıldı. Başlangıçta Ümit Bahtiyar, İsmail Yarımca, Zafer Kaplan, Mehmet Fevzi Yeniçeri ve Şule Türkaslan’ın adaylıktan çekilmesi ağır bastı. Ancak, daha sonra bir kez daha değerlendirme yapılmak üzere ertelendi.

YENİÇERİ: ÇEKİLMEDİM
Bu bilgilerin siyasi kulislere düşmesinin ardından bu sabah görüştüğümüz 6. Sıra milletvekili adayı Mehmet Fevzi Yeniçeri, “Ben çekilmedim. Diğer arkadaşların da böyle bir düşüncesi yok diye biliyorum. Devam ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı