REKLAMI GEÇ

Durmaz: Görevimizi yapacağız

Durmaz: Görevimizi yapacağız

MHP Pamukkale İlçe Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Ahmet Durmaz, belediye meclisinde ülkücü iradeyi ön planda tutarak görevlerini en iyi şekilde yapacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2014 Salı, 10:37

Pamukkale Belediye Meclisi’nin ilk toplantılarının ardından açıklama yapan Durmaz, “Sayımızın sekiz olması nedeniyle komisyonlara katılamıyorduk. Komisyonların 2+1 değil de 3+1+1 olmasıyla ilgili önerge verdik. Önergeyi AKP ve CHP grupları kabul etti. Ayrıca iki olan komisyonların dörde çıkarılmasını istedik. Bu önerimiz de oybirliğiyle kabul edildi. Buna göre partimiz meclis üyelerinden Nihat Aracı Plan Bütçe Komisyonu, Server Munis İmar Komisyonu, Erdoğan Er Çevre ve Sağlık Komisyonu, Hasan Tiryaki Genel İşler Komisyonu üyeliğine seçilmişlerdir” dedi.

Mecliste görev yapacak MHP’li üyelerin ülkücü iradeyi ön planda tutarak görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inancının tam olduğunu belirten Durmaz, “Biz mecliste sayı olarak sekiz kişiyiz ama maneviyat olarak bütün ülkücü camiamızla birlikte ordayız. Meclis üyesi arkadaşlar olarak bizim buraya seçilmemizde emeği olan olmayan bütün camiamıza bizimle gece gündüz demeden bizimle beraber koşturan arkadaşlarımıza yine halkın içinde bizim için çalışan sessiz kahramanlara canı gönülden teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı