REKLAMI GEÇ

Gerçekler gizleniyor

Gerçekler gizleniyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, çözüm sürecinde Abdullah Öcalan’ın muhatap kabul edilmesiyle özgürleşeceğini iddia etti, “Gerçekler vatandaştan gizleniyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 11:45

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan son günlerin gündemdeki konusu çözüm sürecine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

HAPİSTEN ÇIKARMA PAZARLIĞI
Bölücü örgütle pazarlık yapıldığını ileri süren Ayhan, “AKP, Kandil, HDP ve Bölücü başının şantajlarına boyun eğerek sonunda bölücü başını hapisten çıkarma pazarlıkları yapılmaya başlanmıştır. Bu fikri kamuoyuna alıştıra alıştıra benimsetme gayesiyle algı yönetimine de başlanmıştır.Kobani Protestolarında dünyası başına yıkılan Hükümet Yıkım sürecindeki gerçek niyetini Türk milletinden saklıyor” dedi.

GERÇEKLER GİZLENİYOR
Çözüm sürecine İmralı’nın müdahale edilemediği için cezaevinin değiştirilmesinin gündeme geldiği iddialarını da değerlendiren Ayhan, “Kamuoyunda bu senaryolar dillendirilirken hükümetten net bir ses çıkmamaktadır. Budurum verilen sözlerin açığa çıkmasına mı dalalettir? Yoksa gerçek niyetlerin ortaya çıkmaması için midir? Tavsiyemiz hükümetin bu niyetini bir an önce net olarak Kamuoyu ile paylaşması yada gerçek değil ise ne olduğunu açıkça söylemesidir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı