REKLAMI GEÇ

“Haramla helalin seçimi olacak”

“Haramla helalin seçimi olacak”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Bayramyeri esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi. 30 Mart Yerel seçimlerinin, “Haramla helalin seçimi olacak diyen” İpek, kararı vatandaşların vereceğini söyledi.

/ DENİZLİHABER / 28 Şubat 2014 Cuma, 15:18

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Denizli kent merkezinde Bayramyeri esnafını ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Ali İpek, “Biz siyaset yapmıyoruz. Biz gerçekleri konuşuyoruz. Vatandaşımızda gerçekleri görüyor. Bize olan ilgileri, aslında mevcut düzene bir isyandır. Bu halk artık doğru, dürüst ve kendi menfaatleri değil, vatandaşın menfaatleri doğrultusunda çalışan bir yönetim istiyor” dedi.

“BU SEÇİMLER YEREL SEÇİM OLMAKTAN ÇIKTI”
Vatandaşlarla sohbet eden Ali İpek, bir vatandaşın, “Bunlardan bizi kurtarın. Çoluğumuzun, çocuğumuzun rızkını bunlar yiyor. Ülke elden gidiyor” sözlerine, “Sen merak etme. Bu ülke ne elden gider, ne de bölünür. Biz daha ölmedik. Biz bu yola baş koyduk. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz. Ama artık herkes iyi bilmeli ki bu seçimler yerel seçim olmaktan çoktan çıktı. Artık seçim zamanı sizde. Seçiminizi yapacaksınız. Bu seçimler haramla helalin seçimi. Sizler ya doğru olanı yapıp seçim hakkınızı helalden yana kullanacaksınız ya da bu çaresiz gidişata devam diyeceksiniz. Bizde vatandaşın verdiği karara saygı göstereceğiz” diye cevap verdi.

“NEREDE O ESKİ BAYRAMYERİ”
Seçim çalışmalarını 2. Ticari yol ve İstasyon Caddesi esnafını da ziyaret ederek sürdüren MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, “Eski Bayramyeri’nin alışveriş havası maalesef kalmadı. Eskiden köyden gelen halkımız, Denizli’de yaşayan vatandaşımız, Bayramyeri’nden alışveriş yapar ve burada canlılık olurdu. Denizli halkı, artık bakıyorsun banka kuyrukları oluşturmakta, Bayramyeri’ndeki kalabalık bankaların istilasından ibaret.
denizli-mhp-ali-ipek-ic

Bu da esnaflarımızı doğrudan etkilemekte. Borcunu ödemek için kara kara düşünen vatandaş, üstüne kıyafet almaktan, çarşıdan pazardan alışveriş yapmaktan korkar hale geldi. 10 yıldır vatandaş gibi esnafımız da kötüye giden işlerini düzeltmek için kredi batağına düşmüş ve kazandığını faize harcamakta. Hangi firma istihdamını arttırıp, ek tesisler yapabildi. Hangi esnafımız, evini, arabasını yeniledi. Bırakın yenilerini almayı, millet artık elindekileri koruyamaz, alamaz durumda. İnsanlar her gün icra memuru gelecek diye korkar durumda. Maalesef durum günden güne kötüye gitmektedir” dedi.

“BELEDİYE ESNAFA DESTEK OLACAK”
Denizli Belediyesi’nin aldığı kararlar ile esnafa darbe üstüne darbe vurduğuna da dikkat çeken Ali İpek, “10 yıldır iktidar vatandaşa işkence çektirirken, Denizli Belediyesi de esnafına darbe üstüne darbe vurmaktadır. Reklam tabela vergileri 10 kat artmış, esnaf yatırım yapar gibi reklam parası ödemeye zorlanmıştır. Bayramyeri minibüs güzergahlarının değiştirilmesi, esnafa büyük darbe vurmuştur. Çarşıda inen vatandaş alışverişini yapıp, çarşıdan dolmuşuna binip evine gidiyordu. Dolmuş güzergahlarını değiştirmek ile hem vatandaş çarşıya inmez oldu, hem de yeni güzergaha kadar yürümek işkence oldu. İşyeri ruhsatları alırken vatandaşa destek olunacağına adeta köstek olunurcasına eziyetler yapılmakta. Artık bunlar son bulacak” diye konuştu.
denizli-mhp-ali-ipek-ic-1

ESNAFA KREDİ DESTEĞİ SÖZÜ
MHP Büyükşehir Başkan Adayı Ali İpek, Bayramyeri Meydanı’nın hem sosyal alanları hem de ticari potansiyeli ile önemli bir projenin yaşadığı merkez olacağını belirterek şunları söyledi: “Bayramyeri esnafımız para kazanacağı, belediyesinin yanında olacağı günlere çok yakın. 30 Mart’ta bize verecekleri destekle Büyükşehir Belediyesi ile hem vatandaş hem de esnafımız yaşam standartlarını arttıracak ve artık yüzü gülmeye başlayacak. Bizler işyeri açan esnafımıza, işini geliştirmeye, düzeltmeye çalışan esnafımıza her türlü desteği, her türlü hibe ve uzun vadeli kredi bulmasında öncü olacağız. Çünkü bu işyerleri hepimizin. Ödenen vergiler, belediye harçları ile Denizli’ye hizmet edeceğiz. Esnafın alın teriyle kazandığı parasının esnafta kalması için, yeni yatırımlar yapıp kalkınması için destek olacağız. Bayramyeri projemiz ile alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız, sosyal alanları, yolları, çarşıları ile örnek bir şehirde yaşayacak. Esnafı mutlu, vatandaşı mutlu bir Denizli’yi birlikte kuracağız. Vizyon kent nasıl olurmuş birlikte göstereceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı