REKLAMI GEÇ

“HUKUKSUZLUK İLERİ DEMOKRASİ OLARAK YUTTURULUYOR”

“HUKUKSUZLUK İLERİ DEMOKRASİ OLARAK YUTTURULUYOR”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, “Bugün ülkemizde Hukuksuzluk ileri demokrasi olarak, yolsuzluk ve hırsızlık, “hükümete darbe”  olarak yutturulmaktadır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2014 Pazartesi, 15:44

MHP’nin Çal İlçe kongresi Pazar günü gerçekleştirildi. Belediye Düğün Salonunda yapılan kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan,  MHP İl Başkanı Ferudun Ünal,

MHP 21. Dönem Milletvekilleri Av. Salih Erbeyin ve Ali Keskin, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz, belediye başkanları,   ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Divan Başkanlığını MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın yaptığı kongrede açış konuşmasını yapan Çal İlçe Başkanı Ali Çiftçi, ilçede partisinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aktardı.

“HERKESİN PARMAKLA GÖSTERECEĞİ BİR ÇAL OLUŞTURACAĞIZ”
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, yaptığı konuşmada, 30 Mart seçimlerinde tarihi bir başarıya imza atmalarında emeği geçenlere teşekkür etti. Akcan, “Denizli’de üç hilalin dalgalandığı tek ilçeyiz. Tabi bunun bize yüklediği sorumlulukların da farkındayız. Görev sürem sonuna kadar herkesin parmakla göstereceği bir Çal oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

“ÜLKEMİZ ZOR GÜNLERDEN GEÇİYOR”
Türkiye’nin zor ve ağır şartlar altında olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Ferudun Ünal da, “Türkiye’nin içinde bulunduğu ağır şartlar, aziz milletimizin boynuna dolanmış durumdadır.

Bu makûs talihi yenebilecek tek güç ise kurtuluş savaşının ruhunun tezahür ettiği tek siyasi parti Milliyetçi Harekettir. Onun içindir ki; Hep beraber icra ettiğimiz olağan kongre sürecimiz her zamankinden daha fazla önem arz etmektedir. Bu kongrelerde görev alacak arkadaşlarımız hukuki verilecek olan mücadelenin kahramanları olacaktır.  Sadece yönetim kademesinde bulunanlar değil, bu kutlu davaya gönül veren ölümüne mücadele edecek olan tüm dava arkadaşlarımız ve Milliyetçi Harekete oy vererek bu mücadeleye destek veren her ferdimiz de bu dönemin hem kahramanları hem kazananları olacaktır. İl Başkanınız olarak. Her birinizi ayrı ayrı kutluyorum. Bu vesile ile kongremizin aziz Türk Milletinin kurtuluşu yolunda hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“ÜLKE GÖTÜRME LİGİNDE 11 SIRA BİRDEN ATLADI”
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan yaptığı konuşmada, “AKP ülkemizi götürme liginde bu olaylarla 11 sıra birden atlatmıştır. 14 Aralık’ta rövanşist bir intikam operasyonu önceden geliyorum diyerek sızdırılmış, Makul şüphenin, “Sözde Yeni Türkiye’nin” ilk ürünü ortaya çıkmıştır.  Hukuksuzluk ileri demokrasi olarak, yolsuzluk ve hırsızlık, “hükümete darbe”  olarak yutturulmaktadır. Türkiye’nin Hukuk ve demokrasi ile yönetilmediği tüm dünyada yaygın bir kanaat olarak yerleşmeye başlamıştır. 17-25 Aralık sadece yolsuzluğu değil aynı zamanda,  yıkım sürecindeki ihaneti gizlemek için 14 Aralık operasyonunu icat edilmiştir.

3 yıl önce muhteşem eserler olarak kabul edilen gazeteler, Türkiye’nin ufkunu açtığı söylenenler şahsiyetler bugün darbeci olmuştur. AKP’nin işine gelmeyen, onun değirmenine su taşımayan herkes darbeci, herkes kumpasçıdır. Türkiye Cumhuriyeti devletine iddia edildiği gibi “paralel yapı” sirayet etmişse, yada devlet içinde gayrimeşru bir yapı kurulmuşsa, buna göz yummak, işine geldiği sürece ses çıkarmamak, hatta yardım ve yataklık etmek de büyük  bir vebal ve  suçtur.  AKP iktidarı rüşvetçileri, kasacıları, ayakkabı kutucularını, havuzcularını korumaya alırken, savcıları, polisleri ardı arkası kesilmeyen operasyonlarla sindirilmeye başlamış,  sıra basını sindirmeye gelmiştir. Yandaş medya kendi evlatlarını yemeye başlamıştır” dedi.

“HESAPLAŞMAMIZ LAZIM”
17-25 Aralık 2013 tarihinde AKP hükümetinin takkesi düşmüş keli görünmüştür” diyen Ayhan şunları söyledi:  “Aradan geçen 1 yıl zarfında yapılan Hukuk ve demokrasi katliamları,  yolsuzluğun mevcudiyeti ve boyutlarını adeta teyit edilmiştir. Bu çerçevede stratejik ortaklarının da büyük ölçüde gözünden düşmüş, AB karşısında da foyalarını ortaya çıkarmışlardır.  Sayın Cumhurbaşkanı bulunduğu konumu unutarak,  “Bi taraf olan bertaraf olur” söylemini yeniden piyasaya sürmüştür. Yolsuzluk ve hukuksuzluğa taraftar toplamak için adeta şantaj ve tehdide başlamıştır. Medya yöneticiliği ve gazete yazarlığını iktidara ve havuz sermayesinin emir kulluğuna dönüştüren zihniyet ise,   basına karşı uygulanan baskı ve sindirme operasyonlarına alkış tutarak,   17-25 Aralık batağına ne kadar gömüldüklerini adeta ispat etmektedirler.    Ne acıdır ki; Yolsuzlukları gizlemek ve aklamak için kendi jargonları yetmiyor, Kumarhane Jargonlarına sığınıyorlar. Hukuku ayaklar altına TBMM’deki soruşturmaya yayın yasağı getiren sayın Komisyon başkanı, Yüce divan konusunda “renk vermeyeceğini Poker oyuncusu gibi olduğunu ifade edebiliyor. Türkiye bu yolsuzluk,  hukuksuzluk ve elindeki yetki ve imkanları kötüye kullananlarla hesaplaşmadan düzlüğe çıkamayacaktır.”

BAŞKANLIĞA ÇİFTÇİ SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde  Ali Çiftçi, 279 üyenin  213’ünüm oyunu alarak MHP  Çal  İlçe başkanlığına seçildi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı