REKLAMI GEÇ

İcra daireleri en büyük emlakçı

İcra daireleri en büyük emlakçı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, icradan satılık ilanlarında yüzde 40 artış görüldüğünü, icra dairelerinin en büyük emlakçı konumuna geldiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2014 Pazartesi, 16:44

Şirketlerin borçlarının her geçen gün arttığını ifade eden Ayhan, “2013 yılında öz sermaye-borç oranı yüzde 191 olmuştur. Öz kaynakları yüzde 3 artarken, borçları yüzde 33 artmıştır. İcradan satılık ilanlar yüzde 40 artmıştır. En büyük emlakçılar icra daireleri olmuş” dedi.

Vergi ödemeyi teşvik eden bir vergi sistemin geliştirilemediğini, hesap verilebilirliği sağlamayan bir bütçenin sistemi benimsendiğini kaydeden Ayhan, “Özel sektör kapasitesini aşan bir borçlanma yükü ile karşı karşıya bırakılmıştır. Hukuku yok sayan, aklından her geçeni kural olarak topluma dayatan, politik sistem anlayışında zorbalığa dayanan bir yol izleyen, ittifakı cemaatten PKK’ya çeviren, seçim öncesi PKK’ya diz çöken yollarını teröristlerin istediği gün kapatmasına engel olamayan, Cumhurbaşkanlığı için her zilleti benimsediği algısı vatandaşta da oluşan bir iktidarı, bu millet artık taşımayacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı