REKLAMI GEÇ

‘İstifa ettiğini söyleyen Aydoğmuş halen MHP üyesidir’

‘İstifa ettiğini söyleyen Aydoğmuş halen MHP üyesidir’

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, istifa ettiğini söyleyen Muhammet Aydoğmuş’un halen partinin kayıtlı üyesi olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2016 Pazartesi, 16:51

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, aralarında eski milletvekili ve il başkanlarının da bulundu 20 kişinin kesin ihraç istemiyle desiplin kuruluna sevk edilmelerinin ardından bazı haberlerin yayınlandığını, bunların spekülasyon amaçlı ve MHP’yi yıpratmaya yönelik olduğunu söyledi.

Bir üyenin istifa ettiği halde ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini iddialarına da değinen Birtürk, “Muhammet Aydoğmuş, partimiz kayıtlarına göre halen Pamukkale MHP İlçe Teşkilatı üyesi olup, giriş tarihi 4 Mayıs 2009, kabul tarihi de 28.4.2009’dur. O tarihten bu yana da MHP’nin aktif üyesidir. Biz göreve geldikten bir hafta sonra istifa ettiğini söylüyor. İstifa tarihi olarak 29.2.2016 tarihini veriyor. Bu açıklaması gerçeği yansımamaktır. Çünkü bir istifa dilekçesi yoktur ve yukarıda belirttiğim gibi halen parti üyesidir” dedi.

Disiplin kuruluna sevk edilenlerle ilgili “FETÖ/PDY mensubu” gibi bir açıklamasının da olmadığını belirten Birtürk, “Genel Merkez Disiplin kurulu tarafından kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen 20 kişiyle ilgili FETÖ/PDY bağlantısı olduğu şeklinde sözlü ve yazılı hiçbir beyanım olmamıştır. Bu tür söylentiler MHP’yi yıpratmaya yöneliktir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı