REKLAMI GEÇ

Keskin yeniden aday

Keskin yeniden aday

Milliyetçi Hareket Partisi 21 Dönem Denizli Milletvekili Ali Keskin, 23. Dönem Milletvekili seçimleri için aday adaylığını açıkladı. MHP’nin güçlü isimlerinden olan Ali Keskin’e parti teşkilatından yoğun destek geldi.

/ DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2007 Cumartesi, 00:00

Denizli’yi 21. Dönem Milletvekili olarak Milliyetçi Hareket Partisinden temsil eden Ali Keskin 23. Dönem Milletvekili seçimleri için kollarını sıvadı. Uzun süredir aday adaylığı konusunda kamuoyuna sinyaller veren Keskin, hafta sonu düzenlediği toplantı ile aday adaylığını açıkladı. Milliyetçi Hareket Partisi toplantı solununda aday adaylığını açıklayan Ali Keskin’e parti teşkilatının ve üyelerinin desteği ise tam oldu. Keskin’in toplantısına katılan üyeler hep birlikte iktidar olma sloganları atarak Ali Keskin’e destek olduklarını açıkladılar.
Toplantıda Milletvekili seçimleri için aday adayı olduğunu söyleyen Ali Keskin, ülke yönetimin artık işi bilenlerin eline geçmesinin gerektiğini söyleyerek: “ Sizlerinde bilmiş olduğu gibi milletimiz bir umutla ülkeyi AKP’ye emanet etti.Ama şuanda gelinen noktayı gördükçe herkes pişmanlık içersinde. Hükümet bu ülkenin insanları yaptığı yanlış çalışmalar ile Amerika’nın uşağı haline getirmiş ve insanları yoksulluğa sürüklemiştir. Şuanda tüm yurt genelinde AKP’ye karşı bir tepki vardır. Bizler bu kötü gidişatı düzeltmek için yeniden yola çıktık. Bende bu yolda olmak, ülkeme hizmet etmek için MHP’den aday adaylığımı açıklıyorum.”dedi.
Keskin’in açıklamasının ardından partililer sırayla MHP Milletvekili Aday Adayı Ali Keskin’i tebrik etti. Kesin’in aday adaylığı açıklamasında en büyük desteği ise her zaman yanında olan kardeşi ve AVEA Denizli Bölge Bayi Salih Keskin verdi.  

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı