REKLAMI GEÇ

Kılavuz Denizlili ülkücüler ile buluştu

Kılavuz Denizlili ülkücüler ile buluştu

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Denizli Ülkü Ocakları’nı ziyaret etti. Kılavuz çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2016 Pazar, 10:02

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, gençlerle bir araya geldi. Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel’den çalışmalar hakkında bilgi alan Kılavuz, küresel güçler Türkiye üzerinde gerçekleştirmeye çalıştıkları projelerinin önünde tek engel olarak Ülkücü hareketi gördüklerini söyledi.

Kılavuz, “Dün Ülkü Ocakları misyonunu tamamlamıştır diyenlere yapmış olduğumuz çalışmalarla en büyük cevabı verdik. Bugün de Ülkü Ocakları’ndan rahatsızlık duyanlar farklı karalama ve saldırılar içerisindedirler ve olmaya da devam edeceklerdir. Ülkücü Hareket yenilikçi ve çağın gereklerine göre kendisini donatabilen bir harekettir. Bu nedenle bugün bizlere her zamankinden daha fazla çalışmak ve birliğimize, dirliğimize el uzatanlara karşı uyanık olmalıyız. Her türlü provokasyona ve saldırıya karşı dikkatli olmamız gerekmektedir. Ülkü Ocakları dünden bugüne İslam ahlak ve fazileti, Türklük gurur ve şuuruyla yoğrulmuş gençler yetiştirmeyi, dünyanın neresinde olursa olsun zulüm gören soydaşlarımızın ve mazlumların yanında olmayı şiar edinmiş bir hareketin adıdır. Gayesi yalnızca Allah rızasıdır” diye konuştu.

denizli-ulku-ocaklari-genel-baskan-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı