REKLAMI GEÇ

KILAVUZ: PROVAKATÖRLERE İZİN VERMEYİN

KILAVUZ: PROVAKATÖRLERE İZİN VERMEYİN

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Denizli’ye geldi. Denizli’deki ülkü ocakları üyeleriyle bir araya gelen Klavuz, ülkücü gençlerin sokağa çekilmeye çalışıldığını belirterek, “Provakatörlere izin vermeyin” uyarısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2014 Pazartesi, 12:52

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Denizli Ülkü Ocakları’nda gençlerle bir araya geldi. Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen’den çalışmaları hakkında bilgi ana Kılavuz, ülkücü gençlere eğitimlerine önem vermeleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeleri tavsiyesinde bulundu.

“GENÇLİĞİ BEKLEYEN EN BÜYÜK TEHLİKE”
Ülkü Ocakları’nın Uyuşturucuya karşı başlattığı mücadeleye de değinen Kılavuz “Ülkü Ocakları olarak gençliğimizi bekleyene en büyük tehlikelerden biri olan Uyuşturucuya karşı büyük bir kampanya başlattık. Kurmuş olduğumuz Ülkü Ocakları Uyuşturucuyla Mücadele Platformu ile illerimizin bugüne değin yaptığı çalışmaları tek elden ve kurumsal ir şekilde yürütmeyi hedefledik. Konuya ilişkin sivil toplum kuruluşları ve devletin yetkili organlarıyla da çeşitli görüşmeler yapacağız. Bunun yanında saha ve sosyal medya çalışmalarıyla da gençlerimizi bu illete karşı bilgilendireceğiz. Bizleri yolumuzdan alıkoymak adına önümüze pek çok engel çıkarılacaktır. Bu odakların niyeti bellidir, çünkü beslendikleri en öneli kaynak uyuşturucudan gelen paradır yani gençlerimizin kanıdır. Kaybedecek bir evladımız dahi yoktur. Bu kan emicileri karşı göz açtırmamak adına herkesi taşın altına elini koymaya ve kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

SOKAK UYARISI
Son dönemde ülkemizde yaşanan gelişmelere ve Ülkücü Hareketi sokaklara çekmeye yönelik girişimler hakkında da uyarılarda bulunan Genel Başkan Olcay Kılavuz “Bir yanda sınırlarımız bir yanda sokaklarımız adeta kaynamaktadır. Dış politikada çelişkilerle dolu adımlar atan hükümet iç politikada da tutarsız ve gayri milli bir tutum sergilemektedir. Sınırlarımızın adeta yol geçen hanına dönmesine, sokaklara inen ve kent merkezlerinde dahi eylemler yapan terör örgütü üyelerine, askerimize ve polisimize karşı yapılan suikastlere karşı üç maymunu oynayan bir tavır sergilenmektedir. Ülkücü Hareketi sokakların karanlığına çekmeye çalışanların çabası beyhudedir. Bizleri kavga ve kaosun bir tarafı yaparak yıpratma ve etkisizleştirme yönünde tezgahlanan oyunlar asla işe yaramayacaktır. Bu hain odaklar vatanımız, milletimiz ve bayrağımız için her türlü fedakarlığı iyi bilmektedir. Tavsiyemiz kirli ellerini üstümüzden çekmeleridir. Yoksa tarihin daha önceki sayfalarında atalarının uğradığı hezimetin bir benzerine uğramaları kaçınılmaz olacaktır. Ülkücü gençler hiçbir şekilde kumandası belli olmayan odakların maşası olmayacaktır. Resmi yayın organlarımız dışında hiçbir açıklamaya itibar edilmeyecektir. Aramıza sızmaya çalışan provokatörlere karşı dikkatli olunacak, bu kişiler derhal uzaklaştırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı