REKLAMI GEÇ

Meclis üyeliğinden de istifa etti

Meclis üyeliğinden de istifa etti

1 Kasım seçimlerinde alınan sonuçların ardından partisinden istifa eden MHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Nihat Aracı’dan bir istifa daha geldi. Dün meclis üyeliğine bağımsız devam edeceğini açıklayan Aracı, Belediye Meclis üyeliği görevinden de istifa ettiğini söyledi. Kararını noter aracılığı ile gönderecek olan Aracı’nın istifasında bir grup MHP’linin meclisteki tepkilerinin etkili olduğu öne sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2015 Cuma, 12:28

1 Kasım seçimlerinde %4.4 oranında oy kaybeden MHP’de sular durulmuyor. MHP Pamukkale Belediye Meclis üyesi Nihat Aracı, “İçime sindiremiyorum” diyerek partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. MHP’de deprem yaratan istifanın duyulmasının ardından toplanan Pamukkale Belediye Meclisi’nde bir grup MHP’linin tepkisi olmuş, Aracı toplantıya katılmadığı için gerginlik büyümemişti.

MECLİS ÜYELİĞİNDEN DE İSTİFA ETTİ
MHP’liler sert tepkisiyle karşılayan Nihat Aracı, bugün bir karar daha aldı ve belediye meclis üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı. İstifasını noter aracılığı ile gönderen Aracı, istifasının ardından başka bir partiye geçeceği yönünde kanı oluştuğunu belirterek, bunun doğru olmadığını göstermek için meclis üyeliğinden de istifa ettiğini açıkladı. Aracı, istifa dilekçesini noter aracılığı ile gönderdi.

nihat-araci-anons-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı