REKLAMI GEÇ

Yılmaz MHP’nin Adayı Gibi

Yılmaz MHP’nin Adayı Gibi

Sürpriz bir kararla geçtiğimiz hafta Ak Parti Pamukkale Belediye Meclis Üyeliği görevinden ve partisinden istifa ederek MHP’ye geçen Mehmet ali Yılmaz, bugün Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Aday adaylığı başvurusunda bulunan Yılmaz’ın Pamukkale Belediye Başkan Adayı yapılması an meselesi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2018 Salı, 15:37

Şu ana kadar yalnızca CHP’nin adayını açıkladığı Pamukkale’de MHP ciddi bir atak yaptı. Ak Parti’nin 2. Sıradan Pamukkale’de meclis üyeliği görevine getirilen önemli isimlerinden Mehmet Ali Yılmaz’ı transfer etti.

Yılmaz, sürpriz bir şekilde geçtiğimiz Cuma partisinden ve meclis üyelği görevinden istifa etmişti. Kulisler Yılmaz’ın MHP’ye geçeceğini işaret ediyordu. Öyle de oldu. MHP’ye adeta transfer olan Yılmaz, bugün MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli ile Ankara’da bir araya geldi.

İl Başkanı Cafer Birtürk ile Ankara’ya giden MHP’nin sürpriz adayı, Devlet Bahçeli’nin makamına çıktı adaylık için start istedi.

Bahçeli ile görüşmek için gittiği Ankara’da adaylık başvusunu bizzat MHP Genel Merkez’e yapan Yılmaz, aday adayı oldu.

Yılmaz’ın kısa süre içinde MHP Genel merkezi tarafından Denizli’deki diğer açıklanmayan ilçelerle birlikte MHP Belediye Başkan Adayı gösterileceği belirtiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı