REKLAMI GEÇ

Mezarlıkları da mı kiraya verdiniz?

Mezarlıkları da mı kiraya verdiniz?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk, Pamukkale’nin Develi Mahallesi’nde bulunan mezarlığın kablo makaralarıyla doldurulmasına sert tepki gösterdi, “Mezarlıkları da mı kiraya verdiniz?” diye sordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2015 Çarşamba, 12:42

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Develi Mezarlığı’nı gündeme taşıdı. Pamukkale’nin Develi Mahallesi’nde bulunan mezarlığın kablo makaraları ile doldurulduğunu belirten Öztürk, “Bu makaraların mezarlıkta ne işi var” diye sordu.

Mezarlıkların temizliği ve düzeninden Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin sorumlu olduğunu hatırlatan Öztürk, “Büyükşehir Belediyesi bunu görmüyor mu? Gördüğü halde göz yumulmasının sebebi ne? Bu konu ile ilgili zabıtaya 15 gün önce şikayetlerin bildirilmesine rağmen neden işlem yapılmıyor?” dedi.
Mezarlığın yanı sıra Denizli-Akköy yolunda bulunan makaraların görüşü engellediğini belirten Öztürk, trafik kazalarına neden olabileceğini ifade etti.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’NE DE SERT ELEŞTİRİ
Pamukkale Belediyesi’ni de eleştiren MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, “Halk arasında bir söz vardır, ‘Boş bulduğu mezara yatar’ diye. Bu işletmenin sahibi de maşallah boş bulduğu mezarlığa makaraları yatırmış mı? Yoksa bu işletmeci mezarlığı Pamukkale Belediyesi’nden kiralamış mı?” dedi.

Yorumlar

Kenan   -  Bağlantı 1 Ekim 2015, 14:27

İşin ilginç yanı yarın birgün sizin merhumlarınızın yattığı mezarlıkta böyle bir şey olsa işimiz gücümüz mü yok uğraşmayalım boş ver mi diyeceksiniz orasını da çok merak ediyorum.

Kenan   -  Bağlantı 1 Ekim 2015, 14:24

İşi gücü yok mezarlıktaki 3 makara için mi uğraşıyorlar diyen arkadaşlar o bölgeyi görmediler galiba fotoğraf karesi sizi yanıltmasın ana yol sağlı solu makara dolu görüş mesafesini engelliyor yarın birgün kaza olduğunda da görürüm ben sizi

zeki yildiz   -  Bağlantı 1 Ekim 2015, 10:50

Adamın başka işi yok 3-5 makaranın koyulduğu yerde muhalefet yaptığını sanıyor. Beceriksiz herifler. Sizden millete ne fayda gelir.

eren20   -  Bağlantı 1 Ekim 2015, 09:31

Denizli doğru iyi yerlere geldi.Yapılan değişiklikler ile trafik keşmekeş haline geldi.Yolların daraltıldığı yetmiyormuş gibi sanki geniş yollar var paralı park alanları oluşturuldu.

Taner Bilgic   -  Bağlantı 1 Ekim 2015, 08:59

Tebrikler!! Boş bir mezarlıkta görülen3 tane makaradan bu kadar sonuç çıkartabilmeniz büyük başarı. Bu siyasiler mezarlığa gidip ölülerle uğraşacaklarına sokağa çıkıp dirilerin dertleriyle dertlenseler ne kadarda güzel olur değil mi?

deniz   -  Bağlantı 30 Eylül 2015, 21:05

açdında gözlerinizi bi bakın denizli nerden nereye geldi neymiş makaraymış sizin ne hayrınız oldu denizliye muhalefet yapacak bişey bulamayınca saçma sapan işler peşine düşülmüş yazık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı