REKLAMI GEÇ

MHP 19 ilçede başkan adaylarını tamamladı

MHP 19 ilçede başkan adaylarını tamamladı

MHP, listelerin seçim kurullarına verilmesine kısa bir süre kala Acıpayam, Çivril ve Bekilli ilçelerinde belediye başkan adaylarını belirledi. Eski DYP Merkez İlçe Başkanı Selçuk Oymak da MHP’den Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne aday oldu.

/ DENİZLİHABER / 17 Şubat 2014 Pazartesi, 11:07

MHP Denizli’nin tüm ilçelerinde yerel seçime katılıyor. Daha önce 16 ilçede adaylarını belirleyerek, kamuoyuna açıklayan MHP Acıpayam’da bir önceki seçimde de Kelekçi Belde Belediye Başkan Adayı gösterdiği Rıza Gençoğlu’nda karar kıldı.

Acıpayam’da bir sürprize daha imza atan MHP, eski DYP Merkez İlçe Başkanı Selçuk Oymak’ı da saflarına kattı. Selçuk Oymak’ın Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’ne 1. sıra adayı gösterileceği öğrenildi.

Bu arada MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Çivril Belediye Başkan adayının Bayram Gümüş, Bekilli Belediye Başkan Adayının Kemal Karaman olduğunu açıkladı.

MHP’nin diğer ilçelerdeki başkan adayları şunlar:

Pamukkale: Ümit Bahtiyar, Merkezefendi: Nihat Yeniyol, Babadağ: Ahmet Yümsek, Baklan: Hakan Orhan, Beyağaç: Hüdai Pulaş, Bozkurt: Hamdi Cin, Buldan: Habip Kızılöz, Çameli: Cumhur Turgut, Çal: Fethi Akcan, Çardak: Cemal Şahin, Güney: Ferhat Çetiner, Honaz: Ali Semerci, Kale: İsmail Yarımca, Sarayköy: Ahmet Çelikak, Serinhisar: Halil Öztürk ve Tavas: Abdülkadir Uslu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı