REKLAMI GEÇ

MHP seçim startını verdi

MHP seçim startını verdi

MHP Denizli’de seçim startını verdi. Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde 8 ilçede yarışa girecek olan aday adayları parti merkezinde düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. İl Başkanı Cafer Birtürk, ”Tertemiz aday adaylarımızla yola çıktık. Hata yapmamak için bazı ilçelerde temaslarımızı sürdürüyoruz. Diğer aday adaylarımızı da önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2018 Perşembe, 13:01

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Cafer Birtürk ve ekibi parti merkezinde basın toplantısı düzenleyerek, ilçe belediye başkan aday adaylarını tanıttı.

Partililerin de katılımıyla gövde gösterisine dönüşen toplantıda 8 ilçenin belediye başkan aday adaylarını tanıtan İl Başkanı Birtürk, yerel seçimler için iddialı konuştu.

Birtürk, “Biz Denizli’nin her karış toprağını dolaşıp halkımızla buluşmak için yola erken çıktık. 8 ilçemizin aday adayı hazır, bazı ilçelerimizde birden fazla aday adayımız mevcut. Bir hata yapmamak için diğer ilçelerimizde temaslarımız sürüyor. 2019 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde iddialıyız. Tertemiz aday adaylarımızla yola çıktık. Seçimlerden zaferle çıkacağız. MHP bayrağını belediye burçlarına dikmek istiyoruz. Diğer aday adaylarımızı da önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Aralık sonuna kadar adaylar netleşecek. Biz belediyecilik anlayışımızı geçmişte gösterdik. Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Onların da seçimlerde bize gereken desteği vereceğine yürekten inanıyoruz. Yolumuz açık olsun” dedi.

Birtürk, konuşmasının ardından 8 ilçenin aday adaylarını tek tek basına ve partililere tanıttı.

MHP’nin şu ana kadar belirlenen aday adayları şöyle:

Merkezefendi: Yurdahan Özhan, Acıpayam: Fatma Aksoy, Buldan: Mustafa Şevik, Kale: Özkan Yeniay, Pamukkale: Hasan Oku-Metin Karakurt, Babadağ: Mustafa Atlı-Ümit Karabulut, Çal: Fethi Akcan, Serinhisar: Halil Öztürk

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı