REKLAMI GEÇ

MHP Adayı İpek “Yalan söylüyorlar”

MHP Adayı İpek “Yalan söylüyorlar”

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’in hedefinde yine AK Parti vardı. İpek, “Denizli’yi her anlamda vizyon kent gibi göstermeye çalışanlar, insanların gözünün içine bakarak yalan söylemeye devam etmektedir” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 10:08

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, AK Partiye yüklendi. İpek açıklamasında, “Denizli’yi her anlamda vizyon kent gibi göstermeye çalışanlar, insanların gözünün içine bakarak yalan söylemeye devam etmektedir. Üretimi düşmüş, onlarca fabrikası kapanmış, işsizlik oranı artmış, ihracatını başka şehirden transfer ettiği bir firma ile güçlü göstermeye çalışan kent, vizyon kent olamaz. Onlar başka bir yerde mi yaşıyor anlayamadım” diyerek, halkı duyarlı olmaya davet etti.

İPEK’TEN DAVET
Ali İpek, “Buradan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Köyler, beldeler, ilçeler bırakın Denizli’yi, 2014 Türkiye’sine yakışmayacak ölçüde kötü bir durumda. Herkesi bir hafta sonu Denizli’yi dolaşmaya, ilçelerini, köylerini gezip görmeye davet ediyorum. Hizmet etmek demek birilerini zengin edip, birilerini fakirleştirmek demek değildir. Hizmet demek kent merkezine yatırım yapıp, bunu reklam malzemesi yapmak değildir. Üreticisi, tüketicisi, çiftçisi, esnafı kan ağlarken, sizler gösterişli açılışlar peşinde koşturup, halkın gözünü boyamaya kalkıyorsunuz. Ondan sonrada milletin size inanmasını bekliyorsunuz. Kimse kör değil, sağır değil” dedi.

twit face

“HİZMET SÖZÜ VERİYORUZ”
İpek açıklamasını şöyle devam etti: “Derme çatma yapılarda, çamur dolu yollarda, 50 metrekare kahve köşelerinde yaşamak zorunda bıraktığınız Denizlili size en iyi cevabı çok kısa bir süre içinde verecek” diyen MHP Büyükşehir Adayı İpek, “Biz gerçekleştiremeyecek sözler vermiyoruz. Olanı biteni gezip, görüp halkımıza söylüyor, yapacağımız işleri vatandaşa anlatıyoruz. Milletin kesesinden alıp reklam yapmaya çalışmıyor, hizmet sözü veriyoruz.”

“DEĞİŞİME ÇOK AZ KALDI”
“Çok az kaldı. Hemşerilerimize projelerimizi anlattığımızda, kendilerine hizmetin gelmediğini, bugüne kadar nasıl aldatıldığını çok daha iyi anlayacak. Bizim kimseyle kişisel bir kavgamız yok. Biz bu topraklarda yaşayan, ülkesini seven, birlik ve beraberliğe özen gösteren, halkına dürüst davranan herkesle dostuz, arkadaşız. Bizim davamız vatan davası. Bizim davamız Denizli davası. Biz memleket sevdasıyla yola çıktık, hizmet etmek için ant içtik. Yapacak çok işimiz var. Yürüyecek çok yolumuz var. Denizli’nin desteği ile değişime 1 Nisan 2014’te başlayacağız. Denizli’yi şaha kaldıracağız.”

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı