REKLAMI GEÇ

MHP BEYAĞAÇ KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

MHP BEYAĞAÇ KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Beyağaç ilçe kongresini gerçekleştirdi. Tek  listeyle gidilen seçimlerde Adil Kaçar 90 üyenin 68’inin oyunu alarak İlçe başkanlığına seçildi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2014 Perşembe, 12:16

MHP’nin ilçe kongreleri dün yapılan Beyağaç kongresiyle start aldı.  Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen kongreye MHP İl Başkanı Ferudun Ünal,  MHP 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, İl yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Divan Başkanlığını Nadir Aybay’ın yaptığı kongrede konuşan MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, “Düğün havasında kongremizi gerçekleştiriyoruz. Karşımıza çıkan güçlükleri inancımız ile yeneceğiz. Öncelikle ara hedeflere daha sonra ana hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İKTİDARA YÜKLENDİ
Konuşmasında iktidarı da eleştiren Ünal, “Mehmetçik sokak ortasında şehit düşerken kahraman  ordumuz kışlasına kapatılmıştır. Algı yöntemi ile milli ve manevi  değerlerimiz erozyona uğratılmış, cennet vatanın şehit kanlarıyla  korunmuş sınırları tartışılır hale gelmiştir. ‘Terörle pazarlık yapmam’ diyenler, terörist başının ricasını kırmamış okullardan andımız  kaldırılmıştır. Tek dil diyenler, Güneydoğu’da sokak isimlerinin Kürtçe  yazılmasına müsaade etmekle kalmamış, devlet dairelerinin bu yazılarla  donatılmasını sağlamıştır Tek devlet diyenler Kürdistan’ ı bizzat  meşrulaştırmış, Türkler yaşadığı için Türkiye olan cennet vatanda Türküm  demek bölücülük sayılmıştır. Kendi yolsuzluklarını örtmek için, yandaş medya, havuz  medyası gibi kavramlar üretilerek, haber alma özgürlüğü resmen  sansürlenmiştir. Gelinen nokta itibariyle devletin ve milletin omurgası  kırılmış, adalet, hukuk, insan hak ve özgürlükleri adeta linç  edilmiştir. Dünyaya adalet dağıtan bir ecdadın torunları, adalet  gördükleri milletlerin mahkemeleri olan, Avrupa İnsan Hakları  mahkemelerinden adalet dilenir hale düşürülmüştür” diye konuştu.

İLÇE BAŞKANLIĞINA ADİL KAÇAR SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimlerde Adil Kaçar 90 üyenin 68’inin oyunu alarak MHP Beyağaç İlçe başkanlığına seçildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı