REKLAMI GEÇ

MHP de yolsuzluk pankartı astı

MHP de yolsuzluk pankartı astı

17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası dolayısıyla MHP İl Başkanlığı da üzerinde Yolsuzluk ve Rüşvet iddialarına adı karışan eski bakanlar ve oğullarının fotoğraflarının bulunduğu pankartı parti binasına astı. MHP İl Başkanı Feridun Ünal, düzenlediği basın toplantısını, “Hepinizi Allah’a emanet ediyorum ve AKP’nin şerrinden koruması için dua ediyorum” sözleriyle bitirdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 18 Aralık 2014 Perşembe, 15:47

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ferudun Ünal, parti binasında basın toplantısı düzenledi. 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı.

ic

Açıklamalarına “Mütedeyyin Denizli insanına sesleniyorum” diye başlayan MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, “AKP iktidara geldiği günden bugüne Denizli’ye makyajdan başka hiçbir şey vermediği gibi ilimizin sembolü olan tekstil sektörünü yok olma noktasına getirmiş, sizleri işsiz ve aşsız bırakmaktan hiçbir şey yapmamıştır” dedi.

İktidara da seslenen Ünal, “MHP Genel Merkezi tarafından ilan edileceği önceden açıklanan yolsuzluk ve rüşvet ile mücadele haftasının başlangıcına üç kala çırpınma hareketine giren AKP iktidarı, cemaat basınına baskın düzenleyerek, bu haftanın gündemini değiştirmek için her türlü taklayı atabileceğini ortaya koymuştur. Ne kadar çırpınırsanız çırpının içine düştüğün bataklık sizleri içine çekmeye devam edecektir. Kendi oluşturduğunuz çamur deryası girdap haline dönüşmüş, tutunacak dallarınız da kalmamıştır” dedi. Ünal, açıklamalarını “Hepinizi Allah’a emanet ediyor ve AKP’nin şerrinden koruması için dua ediyorum” sözleriyle tamamladı.

Basın açıklamasının ardından partililer, üzerinde adları yolsuzluk ve rüşvet iddialarına karışan 4 bakan ve oğullarının fotoğraflarının bulunduğu 17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası pankartını parti binasına astılar.
CHP’nin kentin çeşitli noktalarına astığı benzer pankartlar valilik tarafından yasaklanmış ve toplatılmıştı.

Yorumlar

herifin biri   -  Bağlantı 18 Aralık 2014, 16:05

fotograf her şeyi anlatıyor başkan…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı