REKLAMI GEÇ

Öztürk: Menfaatler siyasi emellerle birleşti

Öztürk: Menfaatler siyasi emellerle birleşti

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Türk milletine zulüm edildiğini, Türkiye Cumhuriyeti’nin bataklığa sürüklendiğini, iktidar sahiplerinin şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle birleştirdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 09:07

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, 3 Mayıs olaylarının 71’inci yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Türk milliyetçiliğinin milli birlik ve beraberliğin temeli olduğunu, bugünlere büyük aksiyonlar yaşayarak geldiğini, bunlardan birisinin de 3 Mayıs 1944’te o günkü yönetime karşı başlatılan protestolar olduğunu ifade etti.

“TÜRKİYE BATAKLIĞA SÜRÜKLENİYOR”
Açıklamasında AK Parti iktidarını da sert bir dille eleştiren Öztürk, “Parolamız, Türk milletini ve Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek muhafaza ve müdafaa etmektir” diyerek, şunları kaydetti:

“3 Mayıs iç düşman olan, kılık değiştirerek milletin içine sızan ve hükümetin gafletinden yararlanan dış güçlere karşı Türk milliyetçilerinin bayraklaşan hareketidir. Günümüzde geçmişteki olaylar tekrar edilmektedir. Dış güçler, emperyalist ülkeler baskılarını artırmakta, onların yerli işbirlikçileri Türk milletine zulüm etmektedir. Bugün Türk milletini gönülden sevmeyen ve hatta Türk soylu olmayan bazı kişilerce, bir Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti batağa sürüklenmektedir. Vatanperverler ırkçı ilan edilip, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ayaklara düşürülmeye çalışılmaktadır. Memlekette iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleri ile birleştirmişlerdir.”

“7 HAZİRAN İKTİDARA YÜRÜYÜŞÜN ADIMIDIR”
Milletvekili genel seçimine de değinen Öztürk, “Bu itibarla bakıldığında 7 Haziran seçimleri, Türk milliyetçilerinin siyasi temsilcisi olan Milliyetçi Hareket Partisi için bir 3 Mayıs direnişi, Türk milliyetçilerinin iktidar yürüyüşünün ilk adımı olacaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı