REKLAMI GEÇ

MHP Denizli’deki sonuçtan memnun

MHP Denizli’deki sonuçtan memnun

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Denizli’de alınan sonucun kendileri açısından sevindirici olduğunu belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2014 Pazartesi, 15:19

Yeniçeri, yaptığı açıklamada, Türkiye haritasına bakıldığında seçim sonuçlarının ülkeyi nasıl kutuplaştırdığının çok açık bir şekilde görüldüğünü, sahil şeridinde yer alan illerin Başbakan Erdoğan’ın siyasetini beğenmediğini sandıkta ortaya koyduğunu, diğer illerde ise baskıcı siyasetin kendisini gösterdiğini ifade etti.

Denizli’de iktidar partisinin başarısız olduğunu kaydeden Yeniçeri, “ Denizli halkı çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nu sandıkta birinci çıkararak bunu kanıtlamıştır. Alınan sonuç çatı adayını destekleyen partileri ve bizi memnun etmiştir. Tüm seçmenlere ve seçim süresince bizimle birlikte omuz omuza çalışan CHP il teşkilatına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Bundan sonra ülkenin tek partili bir başkanlık sistemine doğru gideceğini belirten Yeniçeri, “Türkiye’nin yararına olmayacağına inandığımız sonuçları ilerleyen günlerde hep birlikte yaşayarak göreceğiz. Sandıktan çıkan ve halkımızın verdiği karara saygılıyız. Türkiye’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı