REKLAMI GEÇ

MHP İl Başkanı Birtürk, AK Partili belediye başkanı için öyle bir dilekte bulundu ki!

MHP İl Başkanı Birtürk, AK Partili belediye başkanı için öyle bir dilekte bulundu ki!

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin için öyle bir dilekte bulundu ki, okuyanlar “Biri Birtürk’e MHP İl Başkanı olduğunu hatırlatsın” yorumu yaptı. Birtürk, “Ben Allah’tan bir dilek diliyorum. Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gürlesin’e 5 yıl daha bu görevi nasip etsin” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2017 Salı, 18:01

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, duyanların anlamakta güçlük çektiği açıklamayı, İl Genel Meclisi’nin son dönem üyelerinin buluşmasında yaptı.

Hüseyin Gürlesin’in başkanlık ettiği Denizli İl Genel Meclisi’nin 2011-2014 yılları arasında üye olarak görev yapanlar Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Yemeğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in yanı sıra İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış Halil Pekdemir, Osman Yüceliş, İl Genel Meclisi üyeliği yapan MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ile 19 ve 20. dönemlerde mecliste temsil edilmiş tüm partilerin meclis üyeleri katıldı.

BİRTÜRK: “ALLAH 5 YIL DAHA BU GÖREVİ NASİP ETSİN”
Anıların tazelendiği, o dönemde yapılan hizmetlerin ele alındığı toplantıya, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk konuşmasıyla damga vurdu. Yemekli toplantının geleneksel hale geldiğini belirten MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Buna vesile olan Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ederim. Birlikteliğimize öncülük yapan Sayın Hüseyin Gürlesin’i önümüzdeki dönem de görevde görmek isteriz. Ben Allah’tan bir dilek diliyorum. Pamukkale Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gürlesin’e 5 yıl daha bu görevi nasip etsin ki böyle bir organizasyona önderlik etsin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı