REKLAMI GEÇ

MHP kadrolarını yeniliyor

MHP kadrolarını yeniliyor

Bir süre önce istifalar nedeniyle boşalan il ve ilçe teşkilatlarını yeniden yapılandırdıklarını belirten MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, 23 Kasım’da kongre sürecinin başlayacağını ve yeni kadrolarla genel seçimlere gideceklerini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2014 Salı, 12:06

MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, Merkezefendi İlçe Başkanı Hasan Akgün ve Pamukkale İlçe Başkanı Fatih Coşkun ile Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde toplantı düzenledi. Yerel seçimlerinin ardından boşalan il ve ilçe teşkilatlarında yeniden yapılanmaya gidildiğini belirten Ünal, “Belediye başkanlığı, meclis üyesi gibi çok adaylı bir yerel seçimi geride bıraktık. Bu süreçte bazı arkadaşlarımızın aday olması nedeniyle il ve ilçe teşkilatlarımızda boşluklar oluştu. Bu nedenle il ve ilçe teşkilatlarımızı yeniden yapılandırıyoruz. Ayrıca., yerel seçimlerde oy kaybeden ilçe teşkilatlarında da yeniden yapılandırma çalışmalarımız başladı. Çivril, Sarayköy ve Buldan ilçelerinde yeni yönetim göreve başladı” dedi.

“AKP ASGARİ ÜCRETLİDEN HER AY 11 ALTIN ÇALIYOR”
MHP İl Başkanı Ünal, siyasette 40 yılını doldurduğunu belirterek, “Artık partide gençlere görev vermek istiyoruz. Bu nedenle il ve ilçe kadrolarımızı gençleştirdik. İl yönetiminin yaş ortalaması 36, ilçe teşkilatlarımızın yaş ortalaması ise 32” diye konuştu.
17 Kasım’da kongre sürecinin başlayacağını belirten Ünal, Denizli’de ilk ilçe kongresinin ise 29 Kasım’da yapılacağını açıkladı. 23 Kasım 2014 tarihinde İl İstişare toplantısı ile hem kongre sürecinin hem de genel seçim sürecinin değerlendirileceğini vurgulayan Ünal, “Genel seçimler AKP iktidarından kurtulma seçimleri olacaktır. AKP iktidarının 12 yıllık süre içerisinde Türkiye, hem ekonomi, hem iç ve dış politikalarda başarısız olmuştur. 12 yıl önce bir asgari ücret ile 16 küçük altın alınırken bugün 5 küçük altın alınabiliyor. AKP asgari ücretlinin her ay 11 küçük altınını çalmıştır. Bu durum esnaf, sanayici için de böyledir” dedi.

“İKTİDARA HAZIR TEK PARTİYİZ”
Kamuoyunda MHP’nin gündeminin yalnızca terör olduğu yönünde algı oluşturulmak istendiğini belirten İl Başkanı Ünal, şunları söyledi:
“MHP’nin gündeminde yalnızca terör yok. MHP, terör, ekonomi, iç ve dış politikalar konusunda da sorunlara hakim ve çözüm önerileri olan bir partidir. MHP’nin geniş bir Ar-Ge kadrosu mevcut. Her konuda projemiz hazır. Bu anlamda bugün iktidara hazır tek siyasi partiyiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı