REKLAMI GEÇ

MHP Muratdede seçim bürosuna saldırı

MHP Muratdede seçim bürosuna saldırı

Denizli’de yerel seçimler öncesi tahrik ve provokasyon kokan saldırılara bir yenisi daha eklendi. CHP’den sonra MHP’nin de seçim bürosuna saldırı düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 26 Şubat 2014 Çarşamba, 13:50

MHP Merkezefendi Belediye Başkanı Adayı Nihat Yeniyol’un seçim borusuna kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce saldırı düzenlendi. Olay dün gece meydana geldi. Muratdede Mahallesi Esma Hatun Camisi karşısındaki Nihat Yeniyol’a ait seçim bürosu, içeride kimsenin olmadığı bir sırada taşlandı.

Olay, bu sabah seçim bürosuna gelen parti görevlilerince fark edilerek, polise haber verildi. Olay yerine gelen Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Asayiş şubesi ekipleri inceleme yaptı. Seçim bürosu taşlanan MHP Merkezefendi Belediye Başkanı Adayı Nihat Yeniyol, olayı kınadı.

MHP İL BAŞKANI YENİÇERİ’DEN KINAMA
MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, kısa bir süre önce provakatif olayların olacağı yönünde duyumlar aldıklarını ve bunu basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaştıklarını anımsatarak, “Bu olaylar gerçekten çok üzücü, yapanları kınıyorum. Biz seçimlerin centilmence geçmesini beklerken, bu tür olaylar da başımıza gelebiliyor. Bunlar gereksiz şeyler. Birilerinin bizimle bir derdi varsa sandıkta çözer” dedi.

Yerel seçimler öncesi bazı kesimlerin MHP ve Ülkücü hareketin yükselişinden rahatsız olduğunu belirten Yeniçeri, “MHP’nin önünü kesmek, yükselişini engelleyebilmek için bir takım tahriklerin olabileceği bilgilerini alıyoruz. Ülkücü hareket bu oyunlara asla gelmeyecektir. Ancak İl yöneticilerinin de bu konularda hassas davranmalarını istiyoruz. Korkunun ecele faydası yok. Biz teşkilat olarak kenetlendik, 30 Mart’ın sürprizini MHP yapacaktır. Bunu 30 Mart akşamı herkes görecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı