REKLAMI GEÇ

MHP SORUN DİNLEDİ

MHP SORUN DİNLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, MHP Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Durmaz ve Mahmut Çatlık ile birlikte Pınarkent mahallesine giderek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2014 Perşembe, 15:23

MHP Pamukkale İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette İlçe Başkanı Hasan Akgün ve Meclis Üyeleri, Pınarkent Muhtarı Bilal Yakal’ı ziyaret etti.  Yakal,  Akgün ve Meclis üyelerine en büyük sorunlarının yüksek su fiyatları olduğunu bu konuda MHP‘li Meclis üyelerinden destek istedi.

MHP’liler daha sonra Pınarkent Pazaryeri ve esnafları da ziyaret ederek vatandaşların sorunları hakkında bilgi aldı.

 MHP Pamukkale Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ahmet Durmaz, Pamukkale ilçesinin geniş bir alana yayıldığını belirterek,”Seçimlerden önce biz buralara geldik,  sizlerden destek istedik. Ama halkımız tercihini başka yönde kullandı. Tabi ki halkımızın tercihine saygılıyız. Ancak vatandaş bize muhalefet görevi vermişse biz de bu görevimizi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Pamukkale ilçemiz geniş bir alana sahip. Biz MHP Meclis grubu olarak Pamukkale sınırlarındaki tüm bölgeleri ziyaret ederek vatandaşlarımızla birlikte olacağız, onların sorunlarını dinleyeceğiz ve bu sorunları meclis gündemine getirerek çözülmesi konusunda takipçisi olacağız. Ben ve tüm MHP’li meclis üyesi arkadaşlarıma 7 gün 24 saat ulaşarak sorunlarınızı aktarabilirsiniz” dedi.

 “SÜREKLİ SAHADA OLACAĞIZ”
MHP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün de yaptığı konuşmada, “Hepinizin bildiği gibi 30 Mart seçimlerinin ardından partimiz yeniden yapılanma sürecine girdi. Bu süreçte bana Pamukkale İlçe Başkanlığı görevi verildi. Ben de bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışmalara başladım.   Yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte seçim olsun ya da olmasın,  sürekli sahada, vatandaşlarımızın arasında olacağız.  Onların sorunlarını kamuoyu gündemine taşıyarak çözümünün takipçisi olacağız. Bu nedenle ilk ziyaretimizi Pınarkent’e yaptık. Önümüzdeki süreçte Pamukkale ilçesindeki tüm bölgeleri Meclis üyelerimizle birlikte adım adım dolaşacağız” diye konuştu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı