REKLAMI GEÇ

MHP sahaya indi. İlk toplantı Sevindik’te

MHP sahaya indi. İlk toplantı Sevindik’te

MHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare, tanışma ve kaynaşma toplantısı, Sevindik’te yapıldı. Katılım yoğun olunca etkinlik mitinge dönüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2018 Pazartesi, 17:05

MHP Denizli eski Milletvekili Ali Keskin, MHP Belediye Meclis üyeleri, ilçe başkanlarının katıldığı istişare toplantısı geniş bir katılıma sahne oldu.

Önümüzdeki seçimlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli liderliğindeki partilerinin, tüm hesapları alt üst edeceğini ifade eden MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “Partimiz, ilk seçimlerde gerçek gücünü ortaya koyarak iktidar hesabı yapanlara gereken cevabı sandıkta verecektir. Partimize ilgi her geçen gün artıyor. Bunun bir örneğini daha bugün burada Sevindik’te gördük. Sizler partimize sahip çıktıkça MHP daima var olacaktır. Bugün burada toplanan dava arkadaşlarımızdan bugünden itibaren mahalle mahalle, sokak sokak çalışma yapmalarını bekliyorum. Birlikte çalışarak, üç hilali hak ettiği yere dikeceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ve beraberindeki partililer Sevindik pazaryerinde vatandaş ve esnaflarla görüştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı