REKLAMI GEÇ

MHP tabanına anlamlı mesaj

MHP tabanına anlamlı mesaj

MHP Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit, partisinin 48. kuruluş yıldönümünü yayımladığı yazılı bir mesajla kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2017 Perşembe, 09:57

Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, ‘Türk Milliyetçileri’nin Başbuğ Türkeş’in emaneti olan MHP’ye sahip çıktığını belirten Cirit, açıklamasında Yeni Anayasa Referandumu öncesi parti tabanına da anlamlı mesajlar verdi.

Cirit, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye de övgüler yağdırdığı mesajında, ”İlkelerinden ve davasından sapmadan 48. yılında da MHP’yi ayakta tutan Genel Başkan Bahçeli büyük bir siyasetçi olarak adını tarihe altın harflerle yazdıracak” dedi.

“KÖKÜMÜZ GÜÇLENİYOR”
Açıklamasını, Milliyetçi Hareket Partisi tabanına verdiği mesajla sürdüren Pamukkale ilçe başkanı İsmail Cirit, “Unutulmamalıdır ki MHP, Ülkü’sünden, davasından ve çizgisinden hiçbir zaman taviz vermeyen, yarım asra yakın geçmişi olan köklü bir Çınar’dır. Çınarlar kirli havalarda sadece kabuklarını döker. Ve o kabuklar Çınar’ın kökünü daha da güçlendirir. Bizler dün olduğu gibi bugün de Liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde, davamızın hizmetindeyiz. Mücadelemizi sonuna kadar sürdürmeye and içtik, sürdüreceğiz. Türkiye’nin sorunlarının çözümü için proje üreten MHP, Türk Milletinin geleceğine ümitle bakmak isteyen herkesin umut kaynağı, Türkiye Cumhuriyeti’nin bekaasından endişe edenlerin sığınağı olmuştur. 48 yıllık zaman içerisinde elde ettiğimiz siyasi ve kültürel birikimler ve tecrübelerimiz partimizi, ülkemiz ve milletimiz için duyduğumuz sevgiyi ve heyecanı artık tek başına iktidarla gerçekleşecek bir hedefe kilitlemiştir. Bu hedefe ulaşmak; öncelikle kurucu dava büyüklerimize olan gönül borcumuzu ödemektir. Sonrasında da aziz milletimize layık olduğu refah ve huzuru, kutlu devletimize ise ihtiyacı olan gerçek liderliği sağlamak vazgeçilmez inancımızdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı