REKLAMI GEÇ

MHP yönetiminden Vali Altıparmak’a ziyaret

MHP yönetiminden Vali Altıparmak’a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli il ve ilçe teşkilatlarının yöneticileri, Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2016 Cuma, 10:21

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, Pamukkale İlçe Başkanı İsmail Cirit ve Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Vali Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, “15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ve sonrasında, Denizli’de Sayın Valimizin önderliği çok önemliydi. 7 Ağustos’da Delikliçınar Meydanı’nda, Yenikapı ruhunu canlandırmaya çalıştık. 3 parti İl başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhteşem kalabalıkta bunu gördük. Burada da sizin önderliğiniz, birleştirici kişiliğiniz çok önemliydi” dedi.

Ziyaretten dolayı MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve beraberindeki partililere teşekkür eden Altıparmak ise, “15 Temmuz ve sonrası ve devamında 7 Ağustos’ta çok ciddi bir duruşunuz oldu. Milli bir duruşunuz oldu. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Konu milli menfaatler olunca, devlet olunca, bayrak olunca hiçbir partinin kendine mahsus bir politika gütmesi bir lüksü olamaz. Çünkü söz konusu olan devletin ve milletin bekasıdır. Her birimizin ayrı bir görüşü olabilir. Ama asıl olan milli birlik ve beraberlik. Önemli olanın zamanı geldiğinde temsilcisi olduğumuz tüm bu kimlikleri bir tarafa bırakıp milli menfaat ve görüş etrafından toplanabilmektir. Türk milleti, bu anlamda çok güzel bir örnek gösterdi. Bu konuda Milletimizle gurur duyuyoruz. Allah bir daha bize böyle günler yaşatmasın inşallah” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı