REKLAMI GEÇ

MHP’de 15 ilçe başkanından bildiri

MHP’de 15 ilçe başkanından bildiri

MHP’de sular bir türlü durulmuyor. Muhalif kanadın destekçileri tek tek görevden alınıp, partinin kapısına geçici de olsa kilit vurulan MHP’de 15 ilçe başkanı ortak bildiri yayınladı, hem görevden almaları eleştirdi, hem de “Görevimizin başında, partimizin emrindeyiz” mesajı verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2016 Çarşamba, 10:43

MHP Genel Merkezi tarafından Denizli İl Başkanı ve yönetiminin görevden alınmasıyla hat safhaya çıkan, Türkiye genelinde de bir çok ilde benzer durumların yaşandığı MHP’de sular durulmuyor. Yasin Öztürk’ün görevden alınıp, yerine Cafer Birtürk’ün atanmasına tepki gösteren 15 ilçe başkanı ortak bildiri yayınladı.

BİLDİRİYE İMZA ATAN 15 İLÇE BAŞKANI
Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Akgün, Merkezefendi İlçe Başanı Fatih Coşkun, Acıpayam İlçe Başkanı Sedenizli-mhp-ilce-baskanlari-ayaklandilahattin Sökmen, Çivril İlçe Başkanı Bayram Gümüş, Babadağ İlçe Başkanı Ramazan Ayaydın, Baklan İlçe Başkanı Bakir Dağ, Bekilli ilçe Başkanı Kemal Karaman, Buldan İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul, Bozkurt İlçe Başkanı Meral Kocaman, Honaz İlçe Başkanı Sezai Arıkan, Beyağaç İlçe Başkanı Adil Kaçar, Serinhisar İlçe Başkanı Mehmet Averi, Güney İlçe Başkanı Günay Dikici ve Kale ilçe Başkanı Beyti Tınş imzası taşıyan bildiride şu ifadelere yer verildi:

“47 yıllık milliyetçi, ülkücü hareketin Denizli ili özelinde daha önce görülmemiş bir şekilde il teşkilatımızın kapatılması ve hiçbir ilçe başkanımızın görüşü alınmadan yeni il başkanımızın atanması tarafımızdan tasvip edilmemiştir. Bu bildiri ne görevden alınan il başkanının, ne de yeni atanan il başkanının şahsı ile ilgili değildir. Bu bildiride imzası bulunan tüm ilçe başkanları görevlerinin başında, Milliyetçi Hareket Partisi’nin emrindedir. kamioyuna saygıyla duyurulur.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı