REKLAMI GEÇ

MHP’DE 3 ADAYLI YARIŞ

MHP’DE 3 ADAYLI YARIŞ

MHP’de ilçe kongreleri tamamlandı ve gözler 8 Şubat’ta yapılacak il kongresine çevrildi. Kongrede, il başkanlığı için halen bu görevi sürdüren Ferudun Ünal, Öztürk Taştan ve Mehmet Baylan yarışacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2015 Pazartesi, 10:34

MHP 19 ilçede kongrelerini tamamladı. Şimdi sırada üç adayın başkanlık için yarışacağı 8 Şubat Pazar günü yapılacak il kongresi var. Merkez Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongrede 600 delege oy kullanacak. İl başkan adayları ise Ferudun Ünal, Öztürk Taştan ve Mehmet Baylan.

ic

TAŞTAN-YENİÇERİ KOL KOLA
Kongreye aday olarak katılacak isimlerden Öztürk Taştan, yerel seçim sonrası MHP İl Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Fevzi Yeniçeri ile birlikte hareket ediyor. MHP kulislerinde, Kızılcabölük eski Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, Serinhisar Belediye Başkanlığına aday olan Halil Öztürk, eski il başkanlarından İbrahim Ekiz’in de Taştan’ı desteklediği konuşuluyor.

KALE’DEN DELEGE SEÇİLDİ
Bu arada, eski il başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri’nin halefine uzak durması ve Öztürk Taştan’a destek vermesi nedeniyle merkezdeki Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinden delege seçtirilmediği, bunun üzerine Yeniçeri’nin Kale’den delege yapıldığı belirtildi. İbrahim Ekiz ve Halil Öztürk’ün de Serinhisar delegesi olduğu öğrenildi.

ic-ferudun

ÜNAL: İLÇE BAŞKANLARININ TERCİHİ
Eski il başkanları Yeniçeri ve Ekiz’in Pamukkale veya Merkezefendi’den delege seçilmemesi ile ilgili Denizlihaber.com’un sorusunu yanıtlayan MHP İl Başkanı Ferudun Ünal, “Bu tamamen ilçe başkanlarımızın tercihidir” dedi.

TAŞTAN’DAN BİRLİK ÇAĞRISI
MHP İl Başkan Adayı Öztürk Taştan, ilçe kongrelerinde yaptığı konuşmalarda, “Zaman bir arada olma zamanıdır. Gözün üstünde kaşın var, şu şöyleydi, bu böyleydi zamanı değildir. Bir olalım, iri olalım, diri olalım” çağrısında bulundu.

YENİÇERİ: SIRASI GELEN BAYRAĞI DEVRALIR
MHP eski İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri de, sosyal medya hesabında “Bu dava hepimizin, bu parti bizim. Ayrımız gayrımız yoktur. Allah kime nasip ettiyse, kimin sırası geldiyse bayrağı o devralır. İnancımız budur” paylaşımında bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı