REKLAMI GEÇ

MHP’de seçim istifası

MHP’de seçim istifası

MHP Pamukkale Belediye Meclis Üyesi Nihat Aracı partisinden istifa etti. Aracı, istifa dilekçesini il başkanlığına sundu, 1 Kasım seçiminde alınan sonucu içine sindiremediğini belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2015 Perşembe, 16:05

MHP adına 1 Kasım yerel seçimlerinin yankıları sürüyor. Seçim yenilgisi Denizli MHP’de istifa getirdi. Pamukkale Belediye Meclisi’nin MHP’li üyesi Nihat Aracı, seçim yenilgisinin içine sindiremediğini belirterek partisinden istifa etti. Bundan sonra belediye meclis üyeliği görevini bağımsız olarak sürdüreceğini ifade eden Aracı, istifa dilekçesini MHP İl Başkanlığı’na sundu.

Aracı istifa dilekçesinde şu gerekçelere yer verdi:
“1 Kasım seçiminde aldığımız oy bir Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi olarak içime sindiremiyorum. Milliyetçilik milleti sevmektir. Milliyetçilik milletin değerlerine bağlıdır. Milliyetçilik, zor anlarda bazen susmak, bazen sesini çıkarmaktır. 1 Kasım seçimlerinde kaybettiğimiz %4.4’lük oy kaybı, beni derinden üzmüştür. Ben asla milliyetçilikten ödün vermedim. Benim milliyetçiliğim pazara kadar değil, mezara kadar bu memleket bizim ve Türk milletinin olacaktır. Milliyetçilik görev alınarak yapılmaz, içten, yürekten yapılır. Milliyetçilik, milletin ne dediğini iyi anlamak ve sonuçları ne olursa olsun, milletin isteklerini yapmaya çalışmaktır. BU yüzden, dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ediyorum. Belediye Meclis Üyeliği görevimi bağımsız olarak sürdürmek kararı almış bulunmaktayım.”

nihat-araci-anons

Yorumlar

egaL   -  Bağlantı 5 Kasım 2015, 23:30

Sayın Aracı;
1 Kasım seçim sonuçlarını gerekçe göstererek partinizden istifa ederken,sizi o koltuğa getirenin partiniz olduğunu unutmuşa benziyorsunuz.Madem o kadar gururlusunuz,sizden meclis üyeliğinden de istifa etmenizi beklerdim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı