REKLAMI GEÇ

MHP’den 27 aday adayı

MHP’den 27 aday adayı

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, 26. Dönem milletvekilliği için başvuran 27 aday adayını açıklamak için düzenlediği basın toplantısında AK Parti iktidarına son çağrısını yaptı. Öztürk, “Bu çağrı bize gel çağrısı değil, bulunduğunuz zemini terk et çağrısıdır” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2015 Pazartesi, 16:06

Denizli Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Milletvekili seçimleri için başvuru yapan 27 aday adayını kamuoyuna tanıttığı toplantıda, AK Parti iktidarına çağrıda bulunan Öztürk, “Bu çağrı bize gel çağrısı değil, bulunduğun zemini terk et çağrısıdır. Bulunduğun zemin çamura bulaşmıştır. Bataklığa dönmüştür. Memleketi bataklığa sürükleyenlerin arkasından gittiğin yeter” diye seslendi.

LİSTEDE SÜRPRİZ İSİMLER VAR
Öztürk, basın açıklamasının ardından milletvekili aday adayı listesini açıkladı. MHP’den 26. Dönem milletvekilliği seçimleri için 27 aday adayının başvurduğunu ve içerisinde sürpriz isimlerinde bulunduğunu belirten İl Başkanı Öztürk, listede 9 yeni isminde yer aldığını söyledi. Öztürk’ün açıkladığı listede, 7 haziran seçimlerine 3. Sıra milletvekili adayı olarak giren Ümit Bahtiyar ile 6 sıra adayı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve 7 sıra adayı Şule Türkarslan bu kez müracaat etmedi. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, MHP’den aday adayı oldu.

İŞTE MHP’NİN ADAY ADAYI LİSTESİ:
Abdullah Tekin
Ali İpek
Ali Tekin
Ayşe Tuğba Temel
Bekir Kaymakcı
Cafer Birtürk
Cengiz Saban
Efe Şahin
Emin Haluk Ayhan
Ferudun Ünal
Halil Öztürk
Hasan Okur
İbrahim Açıkgöz
İbrahim Afatoğlu
İlhan Çankaya
İsmail Yarımca
Mehmet Uz
Mustafa Çırak
Mustafa Kemal Çokakoğlu
Mustafa Sabuncuoğlu
Mutlu Yaman
Ramazan Eskin
Rıza Gençoğlu
Selami Dereli 
Sevil Öztürk Köse
Yurdahan Özhan
Zafer Kaplan

Öztürk, 27 aday adayının 26. Dönem milletvekilliği için müracaatta bulunduğunu vurguladı. Listede 2 kadın aday adayının olduğunu ve 9 yeni ismin başvuruda bulunduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı