REKLAMI GEÇ

MHP’den askere moral desteği

MHP’den askere moral desteği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkezefendi İlçe teşkilatı, asker adayları için anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Albayrak Türk Sporları Stadyumu’nda Pazar günü asker uğurlaması düzenleyeceklerini belirten MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Yurdahan Özhan, “Kahraman Türk askerlerimize moral amaçlı etkinliğe herkesi davet ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2018 Çarşamba, 12:49

MHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın düzenleyeceği asker uğurlaması etkinliği 22 Nisan Pazar günü Albayrak Türk Sporları Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Çeşitli organizasyonların yanı sıra Ali Kınık konseri de yapılacak.

“Bu vatanın her askeri bizim öz evlatlarımızdır” diyen Özhan , “Dün Fırat Kalkanında olduğu gibi bugün de Afrin’deki askerlerimizin ellerinde bozkurt dillerinde kızıl elma var. Bu vatanın öz evlatları ülkücülerdir değiminin tanımlaması da budur. Bu vatan için can veren evlatlarımız bizlerin canıdır kanıdır. Bu vatan bu askerlerimizin kudretleri annelerimizin dualarıyla elbet kızıl elmaya ulaşacaktır. Bu nedenle bizleri nihai hedef kızıl elmaya ulaştıracak olan kahraman Türk Ordusunun neferleri olacak Mehmetçik adayı olan kardeşlerimizi bu etkinlikte bir çatı altında toplayıp birliktelik ve beraberlik anlayışı ile eğlencelerini yaparak vatani görevleri için yolcu edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Mutalip aydin   -  Bağlantı 19 Nisan 2018, 20:10

Askere moral senligine herhangi bir yerden basvuru varmi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı