REKLAMI GEÇ

MHP’den Kamu-Sen’e ziyaret

MHP’den Kamu-Sen’e ziyaret

MHP’den Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalara ziyaret. İl Başkanı Birtürk, sendika başkanları ile görüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2018 Perşembe, 11:29

MHP İl Başkanı Cafer Birtürk ve ekibi ziyaretlerini sürdürüyor. MHP il yönetimi ile Merkezefendi ve Pamukkale İlçe Başkanları Kamu-Sen Denizli il Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Rayif Kurşunluoğlu ve diğer sendika başkanları ile görüşen MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, sendika başkanlarının dertlerini dinledi, verilen özlük hakları üzerinde fikir alış verişinde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen’in, 25 yıllık sendikacılık tecrübesi ve deneyimiyle üyelerinin sorunlarına çözüm üreten, çağdaş bir konfederasyon haline dönüştüğünü belirten Birtürk, “Türkiye Kamu-Sen, milli ve manevi değerlere saygılı, ülkemizin devleti ve milleti ile bölünmez bütünlüğü ilkesinden taviz vermeyen bir bakış açısını ortaya koymaktadır. Türkiye Kamu-Sen, makam ve mevkii zulüm ve baskı aracına dönüştürenlere ve menfaatçilere rağmen onurlu mücadelesini kararlılıkla sürdürmektedir. Türkiye Kamu-Sen, emekli ve çalışanlarımız, memurlarımız, kamu görevlilerimiz için, kamu görevlilerinin şahsi ve politik menfaatler uğruna pazarlanmasının önüne geçmek için çalışmaktadır. Kamu çalışma barışının, birlik, dayanışma ve verimlilik artışının sağlanması için uğraşmaktadır. Ülkemizin 15 Temmuz sonrasında geçirdiği dönemde Türkiye Kamu-Sen nasıl milletinden, demokrasisinden, bayrağından, istiklalinden ve istikbalinden yana yer aldıysa, bundan sonra da bu yerli ve milli duruşundan ödün vermeyecektir” diye konuştu.

Türkiye Kamu-Sen İl Temcilsici Rayif Kurşunluoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, “Biliyoruz ki MHP Türk milletinin birliği, bütünlüğü, huzur ve mutluluğu için bedeller ödemiş, ciddi politikalar üretmiştir. Bu hassasiyetlerde aynı bakış açısına sahip olan Türkiye Kamu Sen “Bizim ilkemiz, önce ülkemiz ” diyerek yola çıkmış, ilkesini ülkesinin milleti ve devleti ile bölünmez bütünlüğü olarak belirlemiştir. Ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de ülkemiz ile ilgili konularda da söylem ve eylem birliğinde olacağımızı özellikle belirtmek istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı