REKLAMI GEÇ

MHP’DEN VALİ KOCATEPE’YE ZİYARET

MHP’DEN VALİ KOCATEPE’YE ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Yasin Öztürk ile Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2015 Perşembe, 14:24

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, “Bildiğiniz gibi partimiz kongre sürecini yeni tamamladı. Siyasi bir parti olarak ilimizin büyümesi ve daha iyi noktaya gelmesi için yapılacak tüm çalışmalara destek vermeye hazırız. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım tüm kurumlar ile uyumlu çalışmaya özen göstereceğiz” dedi. Öztürk, ayrıca Vali Şükrü Kocatepe’ye görevinde başarılar diledi.

Vali Şükrü Kocatepe de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yeni seçilen MHP Denizli İl Yönetimine ziyaretten dolayı teşekkür eden Vali Kocatepe, “Bu ilin yöneticileri olarak Denizli’mizin daha iyi konuma gelmesi için siyasi partiler ve sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaya özen gösteriyoruz. Ziyaretiniz beni son derece memnun etti. Yeni seçildiğiniz görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Denizli Devlet Hastanesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü ve Meteoroloji İl Müdürlüğünü de ziyaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı