REKLAMI GEÇ

MHP’li Aydın Denizli’de konuştu: Lider aramayın ben varım

MHP’li Aydın Denizli’de konuştu: Lider aramayın ben varım

MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, partinin gençlerine olan güvenini kaybettiğini TBMM’de en yaşlı parti konumuna geldiğini, geleneklerden kopulduğunu söyledi ve bir araya geldiği partililere “Lider aramayın, ben buradayım” diye seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2016 Perşembe, 11:34

MHP Genel Başkan Adayı Aydın, MHP eski Milletvekili Salih Erbeyin ve görevden alınan eski İl Başkanı Yasin Öztürk tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Deda Düğün Salonu’ndaki yemeğe katılanlar ile iftarını yapan Aydın, yaptığı konuşmada genel başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

denizli-mhp-genel-baskan-adayi-koray-aydin-partililerle-bulustu-1

“MHP YÖNETİLMESİ ZOR BİR PARTİ”
“İcracı lider aramanıza gerek yok, ben buradayım. Bu işin üstesinden gelirim eyvallah” diyen Aydın, MHP’nin yönetilmesi en zor parti olduğunu, 48 yıllık tarihi süreci içerisinde yaşanmış çok olay, yaşanmış çok ağır travmalar bulunduğunu, hayat tacirliği yerine bir gerçeklik üzerinden MHP’nin geleceğini inşa etmenin bir mecburiyet olduğuna inandığını söyledi.

“GELENEKLERİMİZDEN KOPTUK”
MHP’nin şu anda içinde bulunduğu durumun geleneklerine yakışmadığını iddia eden Aydın, “Biz geleneklerimizden koptuk. Bizi biz yapan değerleri terk ettik. Kendi ritüellerini koruyamayan, kendi geleneğini yaşatamayan ve bunların aradan çekilmesiyle de birbirimizle sohbet etmeye, aramızda oluşturduğumuz o kardeşlik duygusunu yaşatmaya hasret kaldık. Burada sizlerin önünde haykırıyorum. Eğer Cenabı Allah MHP Genel Başkanlığını bana nasip ederse başta Erciyes Kurultayı olmak üzere bütün Türkmen Şölenlerimizi düzenleyecek, bütün geleneklerimizi hep birlikte yeniden ayağa kaldıracağız” dedi.

“ONLARA BİR TAS SU YOK”
Parti içerisinde dedikodu ve fitne çıkaranlar bulunduğunu ifade eden Aydın, “İlk yapmamız gereken şey, MHP içerisinde kardeşlik ve ülküdaşlık hususunu tesis etmektir. İşe bunla başlamak gerekir. Çünkü bu hukukları tesis edemeden hiçbir şeyde başarılı olamayız. Bunun için bu hareketin içerisinden fitne ve dedikoduyu söküp atacağız. Fitne yapan, ülküdaşının arkasından konuşan, dalkavuklukta dem tutmaya çalışan, bizim divanımızda, bizim dergahımızda Allah şahit olsun ki bir tas su bile içemeyecek” diye konuştu.

ÜST KURUL DELEGELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, konuşmasının ardından üst kurul delegeleriyle bir toplantı yaptı. Aydın, delegelere “Büyük bir azim, cesaret ve kararlılıkla çıktığımız yolda artık zaman ülkücü iradeyi tecelli ettirme zamanıdır. 19 Haziran 2016 tarihi, demokratik bir başkaldırı hamlesi olarak Türk siyasi tarihine geçecektir. Bu sürece destek olan, güç veren, omuz veren herkes ülkücü iktidarın, milliyetçi Türkiye’nin temelini atmıştır. Şimdi söz ülkücü delegede. Ülkücü Geleceğin inşaası için 19 Haziran, bayramın arefesidir. Hepinizi bu hukuki, vicdani ve tarihi sorumluluğu yerine getirmek üzere kurultayımıza bekliyorum” diye seslendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı