REKLAMI GEÇ

MHP’li Coşkun’dan Ayhan’a sert sözler

MHP’li Coşkun’dan Ayhan’a sert sözler

MHP Genel Merkez Yönetimi kararıyla kapatılan Merkezefendi İlçe Teşkilatı’nın eski Başkanı Fatih Coşkun, Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı sert sözlerle eleştirdi. Coşkun, Denizli’deki gelişmelerden sorumlu tuttuğu Ayhan’a “Emin’im bu sefer bölemeyeceksin” diye seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Nisan 2016 Cuma, 14:19

MHP’nin kapatılan Merkezefendi İlçe Teşkilatı eski Başkanı Fatih Coşkun, yaptığı açıklamada, kendisini anlattı, MHP’de yaşanan gelişmelere değindi ve bu süreçten Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ı sorumlu tuttu.

Babasının kendisini 11 yaşındayken Ülkü Ocağı’na teslim ettiğini, MHP’nin çeşitli kademelerinde görev yaptığını, son olarak Merkezefendi İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğunu belirten Coşkun, “Yaklaşık iki yıl boyunca tabanımızın bizlere desteğini her zaman hissettim. Bu vesile ile tüm dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyor, haklarını helal etmelerini diliyorum” dedi.

Ne bir beklentisi olduğunu ne de bir makam sevdası bulunduğunu kaydeden Coşkun, “Kendi ikbal ve menfaatlerin için Denizliyi tuzaklarla, fitne, fücur ve fesatlıklarla dizayn ederken, biz bu dizaynın içinde yer almadık, karşısında durduk. Senin sadece bir grubun vekili olduğunu bizler biliyoruz. Denizli’ye gelmeden uzaktan yapmış olduğun oyunlara alet olmadık. Ben ilk günkü azim ve şevk ile davamın takipçisi ve bekçisi olacağım. Şahsım adına yapmış olduğum irade beyanımın sonuna kadar arkasındayım ve dün olduğu gibi her zaman tabanın sesi olacağım, kimsenin şefkatine ihtiyacım yoktur. Emin’im bu sefer bölemeyeceksin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı