REKLAMI GEÇ

MHP’li Öztürk’ten destek çağrısı

MHP’li Öztürk’ten destek çağrısı

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, milletvekili adaylığıyla ilgili sürecin geride kaldığını belirterek, “Ülkücüyüm diyen harkes MHP’ye destek vermeli” çağrısında bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2015 Çarşamba, 09:50

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, denizli milletvekili adaylarının kesinleşmesinin ardından yaptığı değerlendirmede, 10 Şubat’ta devlet memurlarının istifasıyla başlayan milletvekili aday adaylığı sürecinde 20 başvuru yapıldığını, bunların arasından yedisinin aday olarak belirlendiğini ifade etti.

Ülkenin içinde bulunduğu durumu değerlendirdiğinde,7 Haziran seçimlerininTürkiye için büyük önem arz ettiğinin görüleceğini kaydeden Öztürk, “Ülkemizi bu karanlık darboğazdan geçirerek, layık olduğu müreffeh seviyeye çıkaracak olan hiç kuşkusuz MHP’dir.46 yıllık tecrübesi ve yetişmiş nezih kadrolarıyla MHP bu başarıyı sağlayacak güçtedir. Bu bağlamda partimizden aday olan 7 arkadaşımızın hepsi MHP’nin adayıdır.Aziz milletimizin MHP’ye ihtiyacı vardır.Milletimizi bu karanlıktan çıkaracak yegane güç MHP’dir. Başta ‘ben ülkücüyüm’ diyen herkesi çalışmaya ve Denizlili hemşehrilerimizi MHP’yi desteğe çağırıyorum” dedi..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı